De tweede editie van de Limburgse boekenreeks W.I.L. – Wielrennen in Limburg wordt vrijdag 18 november vanaf 20.00 uur gepresenteerd in café Aan de Kirk in Sibbe tijdens het W.I.L. Wielercafé. In een avondvullend programma is Tourrevelatie Rob Ruijgh de hoofdgast.

Rob Ruijgh kijkt terug op zijn spraakmakende wielerseizoen en wordt geconfronteerd met reacties van anderen uit het profpeloton. Het gevarieerde programma vermeldt verder onder meer interviews met wielrenster Sabrina Stultiens, prof  Tom Dumoulin en oud-prof Ger Harings. Dichter Miel Vanstreels leest voor uit eigen wielerwerk, verzamelaar Jos Waber toont de tien mooiste veroveringen uit zijn imposante wielercollectie, en wielerfotograaf Wouter Roosenboom verruilt deze avond de camera voor de zangmicrofoon. Rob Krebbers vertelt over de monstertocht Duchenne Heroes voor het goede doel en Stichting Wielertalent Limburg gaat in op haar ambitie om talentenvolle Limburgse wielrenners meer mogelijkheden te bieden.

Al deze onderwerpen komen ook terug in de tweede editie van W.I.L., dat daarnaast bestaat uit onder meer de wielerpassie van acteur Huub Stapel, politicus Frans Timmermans en bestuurder Jack Opgenoord, en verhalen over wielersponsor Dolmans Landscaping Cyclingteam, de Olympische wegrace in Londen volgend jaar zelf beleven, de Raspoetin van het peloton, de fiets waarmee Hennes Junkermann in 1962 de Ronde van Zwitserland won, een interview met Tom Dumoulin, Piet van den Brekel en het verraad van Bettembourg, de Mudhunters uit Venray en een verslag van de wielertocht van Kopenhagen naar Limburg om de WK-vlag over te dragen.
De entree voor het W.I.L. Wielercafé op vrijdagavond 18 november in Sibbe bedraagt 5 euro. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.wil-limburg.nl of gekocht bij Café Aan de Kirk in Sibbe.

Het boek kan als eerste worden gekocht tijdens het W.I.L. Wielercafé. Het online bestellen van de tweede editie van W.I.L. kan ook via www.wil-limburg.nl. Daarnaast is het vanaf 19 november te koop bij de betere boekwinkels en fietsenzaken in Limburg. Het 100 pagina’s tellende boekwerk kost € 9,95.