*

Fiets magazine nr.9-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

GF Felice Gimondi

Alle reizen: fiets.nl/travel

2 t/m 6 mei 2019

In mei wordt rondom Bergamo de GF Felice Gimondi Bianchi verreden. De grande campione van weleer heeft zijn naam gegeven aan een prachtige Granfondo. De deelnemers worden o.a over de Colle del Gallo en de Selvino geleidt. Veel sfeervoller wordt het niet (denken wij).

De GF Felice Gimondi Bianchi is een internationale race, vernoemd naar de grote Italiaanse kampioen uit Bergamo, Felice Gimondi. Op 5 mei zal in het fraaie Bergamo, in het hart van Lombardije, het startschot klinken.
De GF Felice Gimondi zal in 2019 voor de 23ste keer georganiseerd worden. Daarmee heeft het zich als Granfondo al meer aan voldoende bewezen. Deze keer staat de GF in het teken van zeven grote ronderenners uit het verleden. Deelnemers kunnen uit verschillende afstanden kiezen, 90, 129 en 162 kilometer. Bij de langste route van 162 kilometer worden de Colle dei Posta, Colle del Gallo, de Selvino, Costa d’Olda, de Forcella di Berbenno en de Costa vallei Magna beklommen.

‘MADONNA DEI CYCLISTI WAAKT OVER ONS’

In totaal dienen de deelnemers 2.479 hm’s te overwinnen. Kortom, een pittig koersje. Met Fiets en CYCLOsportive zullen we verblijven in Albergo Villa Priula in Sorisole (inclusief ontbijt en diner) in 2 persoonskamers, op slechts 5 km van de start. Op donderdag zullen we aankomen in Sorisole en op maandag wordt er weer teruggereisd naar Nederland. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van Albergo Villa Priula. De reis is op basis van eigen vervoer. Afstand vanaf Utrecht bedraagt 1088 km, vliegen kan van Amsterdam op Milaan of Bergamo.

Informatie

Deze compleet verzorgde 5-daagse fietstrip vindt plaats van 2 t/m 6 mei 2019.
Er kunnen 15 deelnemers mee op deze reis. Mocht je meer willen weten, vraag dan het informatiepakket aan of neem een kijkje op de website van CYCLOsportive: www.cyclosportive.nl/travel.
Je kunt ook bellen met de organisator Gerrit Vermeulen: 06-21244820 of mailen naar gv@cyclosportive.nl.

Inschrijven
Prijs: € 750,-
Inschrijven kan via de volgende url: http://cyclosportive.nl/gimondi2019/
Inschrijven kan tot 1 april 2019. Mits het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is.

Populaire onderwerpen