Chic! Dat is de eerste gedachte bij het ontvangen van deze testset. En het zorgt ervoor dat je jezelf net iets beter soigneert voordat je gaat fietsen. De jersey is op het eerste gezicht wat saai, maar de pracht zit in de kleine details.

Assos DyoraEen mooie subtiele print op de armen en een klein streepje paars dat terugkomt in de rits en in de onderkant van je achterzakken. Het zit als een tweede huid en doordat het voorzien is van een fijne stof is het een echte zomeroutfit. De stof zorgt voor goede ventilatie en het maakt dat je daardoor minder zweet. De broek lijkt net als de jersey op het eerste gezicht wat saai. Maar ook hier is het schijn bedriegt. Bij het aantrekken merk je direct dat deze anders is dan al je andere broeken. Een soort vast bretelsysteem zorgt ervoor dat je broek goed op zijn plaats blijft, maar ook dat je buik bij het fietsen de ruimte heeft om goed uit te zetten voor een buikademhaling bij zware inspanning.

De zeem zit niet helemaal vast in je broek waardoor hij zich beter aanpast aan jouw houding. Kortom, een upperclass pakje dat niet alleen subtiel is maar ook nog eens goed zit. Eerst flink sparen, want het setje is niet goedkoop.

Geschreven door Pedala

Assos Dyora Assos Dyora