Ongetwijfeld heb je op Strava wel eens kortingsacties voorbij zien komen van bijvoorbeeld Futurumshop of Le Col. Nadat je een challenge hebt voltooid, ontvang je een kortingscode. SportWallet heeft daar wat op bedacht waardoor je gereden kilometers om kunt zetten in keiharde centen!

SportWalletSportWallet is een nieuw platform en werd begin dit jaar opgericht door de broers Maurits en Pieter Rüpp. Hoe het werkt? Download SportWallet en koppel jouw Strava-account. Hierna worden kilometers van je activiteit automatisch toegevoegd aan je SportWallet-portemonnee. Vervolgens zie je het aanbod van de winkeliers waar je de kilometers kunt verzilveren. Bij Rogelli krijg je bijvoorbeeld 20 procent korting in ruil voor 75 kilometer, of 10 euro korting bij Hardloopshop in ruil voor 42,2 kilometer.

Zo zijn de extra kilometers dus niet alleen goed voor het lichaam en geest, maar ook voor de portemonnee. In de app store kun je SportWallet voor zowel iOS als Android downloaden. Check de website van SportWallet welke merken er allemaal meedoen.

Hoe het werkt?
1. Maak een account aan
2. Koppel met Strava
3. Fiets, ren en zwem!