De organisatie van de Trans Wales laat ons weten dat er voor de mountainbike etapperace van 12 tot en met 20 augustus nog enkele plaatsen vrij zijn. Naast teams bestaande uit twee rijders worden nu ook individuele rijders toegelaten om de laatste plaatsen op te vullen.

De Trans Wales doet in zeven dagen een ronde door Noord Wales. In de route zijn drie Welsh mountainbikeparken opgenomen. Je moet verder de Trans Wales niet zien als wedstrijd op zich, maar meer als een etapperit met een wedstrijdelement. Staat dat laatste je niet aan, dan kun je de hele route ook zonder haast rijden. Op te laat komen staat namelijk geen uitsluiting en de organisatie biedt zelfs de mogelijkheid om enkele wedstrijdgerichte onderdelen over te slaan.
Fiets zal ook een team afvaardigen naar de Trans Wales. Zeker na eerdere goede ervaringen met etappe mountainbikeritten zoals de Trans Alp, de Trans Rockies en de Cape Epic hebben we er veel zin in. Wales is een fantastisch gebied om te mountainbiken en de bewoners zijn uitermate vriendelijk. Schrijf je dus nog snel in!
Kijk voor meer informatie op http://www.mtbtransuk.co.uk.