Net als vorig jaar draagt Team Jumbo-Visma ook de komende editie van de Tour de France een uniek wielershirt. Dit jaar is het shirt ontworpen door Efteling-ontwerper Sander de Bruijn en heeft als thema ‘The Vélodrome: Ride your Dreams’ gekregen.

Vorig jaar was het thema ‘The Masterpiece’ en was het design geïnspireerd door de iconische schilderijen van de wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. Dat shirt was ook voor wielertoeristen te koop en dat was een groot succes. Reden om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen, maar uiteraard met een nieuw design.

Geloven in je dromen

Sander de Bruijn, ontwerper bij de Efteling  en hoofd van de afdeling Ontwerp en Beleving: “Het is een droom en een eer om het wielershirt voor Team Jumbo-Visma te mogen ontwerpen voor de aankomende Tour de France. Het onderliggend thema: ‘Geloven in je Dromen’ is één van de allermooiste verhalen en boodschappen die we via dit ontwerp ‘The Velodrome: Ride your Dreams’ aan kinderen en alle toeschouwers van de aankomende Tour de France kunnen meegeven.”

Vélodrome

Sander: “Het is erg bijzonder om de zeer zeldzame Vélodrome terug in de Efteling te mogen ontvangen op de locatie én in het jaar dat we de schijnwerpers op het Anton Pieck Plein zetten. Voordat de Efteling haar poorten opende in 1952 was het een Sport en Wandelpark met onder andere een trapveldje, een zwembad én een wielerbaan. Het is superleuk om een samenwerking aan te gaan die verbonden is aan sportactiviteiten die ooit in de Efteling hebben plaatsgevonden”.

Wat vind je van het Jumbo-Visma Efteling shirt?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Een shirt dat alle dromen weerspiegelt

Team Jumbo-Visma: “Bij Team Jumbo-Visma geloven we heilig in het waarmaken van dromen. Wij weten als geen ander hoe een stevig geloof, grootste prestaties kan waarmaken. Vaak begint het klein en groeit het uit in de nachtelijke uren. Dromerig opkijkend naar een hemel vol sterren. Een hemeldak vol dromen.”

“Wij willen al die kleine dromen aanwakkeren of inspireren. Door het dragen van een bijzonder shirt tijdens onze grootste race van het jaar, de Tour de France. Een met sterren bezaaid shirt dat alle dromen weerspiegelt.”

Ook voor de fans

Het wielershirt van Team Jumbo-Visma is online te bestellen, voor €75,- (kindermaten €55,-). Geef je eigen droom een plek op jouw wielershirt. Vul de datum, tijd en locatie die jouw droom symboliseren in bij het bestellen. Zo vereeuwig je deze sterrenstand op jouw shirt.