Vanaf vandaag kun je stemmen op je favoriete mountainbiker van 2020! De Stichting Mountainbike Platform heeft de genomineerden bekend gemaakt en net als voorgaande jaren hebben de fans ook een grote stem in wie er uiteindelijk wordt gekozen tot Mountainbiker van het Jaar. Er zijn weer vier categorieën: Elite vrouw/man en Talent vrouw/man.

Fiets heeft zich dit jaar verbonden aan de stichting en helpt bij het mogelijk maken van de verkiezing. De uitslag wordt op 30 december bekend gemaakt via een coronaproof online-uitzending vanuit het Watersley Sports & Talent park in Sittard.

Stem je ook? Kans op leuke prijzen!

Je kunt stemmen van 17 t/m 24 december. Dat kan hier, of door te klikken op de afbeelding onderaan dit bericht.

De genomineerden zijn:

Als je gaat stemmen kom je een quizvraag tegen. Als je die goed beantwoordt, maak je kans op leuke prijzen. Een SKS floorpomp, Giant Rail SX Mips helm, CST Jack Rabbit II, een set teamkleding van het Mountainbikeracingteam, een door Milan Vader gesigneerd shirt, een set Schwalbe banden en een jaarabonnement op Fiets Magazine.

Genoeg reden om snel te gaan stemmen lijkt ons! Het antwoord op de vraag wordt trouwens gegeven in de uitzending van 30 december. De winnaars van de prijzen worden getrokken uit alle inzenders die mee hebben gestemd en het juiste antwoord wisten.