Colossi

Klik op de foto voor een vergroting

Al dat geklaag in de Tour over te lichte carbon frames… Gewoon staal! Lekker stevig en vertrouwd! Een echte Colossi bijvoorbeeld. En nu ook nog eens voor een hele mooie prijs.. We zagen deze advertentie op Markplaats.

Deze frame-sets zijn in persoonlijk overleg met Jan Kole (Colossi) exclusief ontworpen en gebouwd. Op dit moment alleen beschikbaar in de maten 58 en 62. Specificaties: Frame en voorvork zijn gemaakt van licht oversized double butted 4130 chroom-molybdeenstaal. De buizen zijn bevestigd door middel van hardsolderen (Fillet Brazing), hetgeen een zeer sterke naadloze verbinding geeft. De frames zijn gespoten met Dupont lak.

De prijs voor frame + voorvork is tijdens de TOUR van 699,- euro voor 299,- euro. Slechts 10 stuks ter wereld gemaakt! Alle frames kunnen naar wens worden opgebouwd!

Colossi frame
De afgebeelde fiets is afgemonteerd te koop voor 899,- euro (was 1799,- euro ) Komt u gerust kijken in onze winkel. Voor de echte liefhebber van staal en vakmanschap. Meer informatie over Colossi staat in het blad Fiets, Oktober editie 2010.

Extreem degelijke frame-set, super strak rijgedrag met het kenmerkende comfort van staal.

Komeet Fietskoerier
Agatha Dekenstraat 51-53
1053 AN, Amsterdam
tel. 020-6891864
Openingstijden: Ma t/m Vr 9.00 – 17.30 u.

http://www.superspoed.nl/