Daar is onze zesde, laatste maar zeker niet de minst uitdagende rit in deze Fiets Weekend Warriors-serie georganiseerd samen met Zwift. We dagen je uit op de prachtige Über Pretzel (129km) te rijden en hoe kun je dit nu beter doen dan met een grote groep? Daag je vrienden uit om ook mee te doen; met z’n allen moet dit gaan lukken! Natuurlijk kun je ook voor de ‘makkelijkere’ Pretzel (72km) kiezen.

Is dit een koers?
Dat mag je helemaal zelf weten. Rijd je eigen tempo, vind een groepje of koers om als eerste aan de finish te zijn. Het kan allemaal. We starten samen en zonder rideleader. Door de vele deelnemers zul je hoogstwaarschijnlijk wel een mooie blob vinden.

Mocht je nog wat muzikale ondersteuning kunnen gebruiken tijdens je rit? Voor onze tweede rit hebben wij een playlist samengesteld en vind je hier:

Spotify – https://tinyurl.com/y6apkjuq
Deezer – https://deezer.page.link/AFHR6xxQPw5ikKgNA

Koers 6 + 7 maart
Watopia
Lang (A) – Über Pretzel 129km
Kort (B) – Pretzel 72km
Starttijd: 9:00 uur

Hoe doe je mee?
Inschrijven voor een of meerdere ritten van de Fiets Weekend Warriors kan via https://zwift.com/events/series/fiets-weekend-warriors of via de companion app. Voor meer informatie en vragen kun je terecht op de Facebookpagina van Zwift Nederland.