Alweer de vierde uitdagende rit in deze Fiets Weekend Warriors-serie. Wij hebben een mooi voornemen voor je. Rij dit jaar minimaal 1.000 kilometer op Zwift en wij helpen jou daarbij! Met deze vierde rit van de Fiets Weekend Warriors-serie, georganiseerd door Fiets Magazine en Zwift heb je alvast een goede start.

De feestdagen zijn voorbij. Het kerstdiner en de oliebollen heb je achter de kiezen, dus hoog tijd om nu weer kilometers te vreten. Een mooi moment dus om aan je goede voornemens te beginnen! Om het nog leuker en leerzamer te maken, hebben we een aantal “Special Guests” met kennis van zaken die meerijden. Zaterdag praten we over voeding, zondag praten we over training. Zo leer je er ook nog wat van. Sluit dus gezellig aan en maak er iets moois van!

Special Guests:
Zaterdag – Voeding (wordt vervolgd…)
Zondag – Training (Jesper Asselman)


Is dit een Koers?

Dat mag je helemaal zelf weten. Rij je eigen tempo, vind een groepje of koers om als eerste aan de finish te zijn. Het kan allemaal. We starten samen en zonder rideleader. Door de vele deelnemers zul je hoogstwaarschijnlijk wel een mooie blob vinden. Het parcours Casse Pattes in France is aangenaam. Het wordt een zalige rit.

Mocht je nog wat muziekale ondersteuning kunnen gebruiken voor onze tweede rit hebben wij een playlist samengesteld en vind je hier:
Spotify – https://tinyurl.com/y6apkjuq
Deezer – https://deezer.page.link/AFHR6xxQPw5ikKgNA

Koers 2 + 3 Januari
France Casse Pattes
Lang (A) – 4x Casse Pattes 92 km
Kort (B) – Petit Boucle 62 km
Startijd: 9:00 uur

Hoe doe je mee?
Inschrijven voor één of meerdere van de Fiets Weekend Warriors kan via https://zwift.com/events/series/fiets-weekend-warriors of via de companion app. Voor meer informatie en vragen kun je terecht op de Facebookpagina van Zwift Nederland.