Om te vieren dat de Kroondomeinen weer open zijn, de kerstkilo’s er af te trappen én om op de valreep dit jaar nog wat extra kilometers te sprokkelen gaat de redactie van Fiets op woensdag 28 december een rondje Veluwe op de gravelbike doen, natuurlijk zijn mtb’ers ook welkom.

We kunnen de groep niet te groot maken, zodat we niemand in de weg rijden en het allemaal een beetje behapbaar en veilig blijft. Maximaal 25 deelnemers kunnen we ontvangen.

Heb jij zin en tijd om 80 kilometer te gravelen? Er wordt niet geracet, maar we rijden wel een beetje door, dus een goede conditie is vereist. Net als een fiets met brede banden (gravelbike of mtb kan beide). De start is om 10 uur in Harderwijk. Route en startplaats ontvang je na aanmelding. Aanmelden via edwin@fiets.nl. Wie het eerst komt…

Halverwege is er een koffiestop, inclusief bitterballen! Fiets trakteert!!
We hebben geen invloed op het weer. Tenzij het ijzelt of echt onverantwoord koud is om op pad te gaan, gaat het altijd door. Zorg dus voor goede kleding, een reservebandje, uiteraard een fietshelm, maar vooral veel goede zin.
Alvast fijne feestdagen!

Redactie van Fiets Magazine