Het is weer tijd voor een overzicht van de mooiste fietsen op FindYourBike. Ditmaal hebben we de vijf mooiste full suspension mountainbikes voor je op een rij gezet. Meer mooie fietsen vind je natuurlijk op FindYourBike.

1. Specialized Epic
Deze tweedehands maar zeer goed onderhouden Specialized full suspension mountainbike wil iedereen toch meenemen op vakantie? Het frame is gemaakt van carbon, de banden zijn tubeless en de voorste tandwielen, de cassette en de ketting zijn nieuw. De derailleur en de remmen zijn afgemonteerd met Shimano XT en de rest van de fiets is afgemonteerd met Campagnolo Xenon. De fiets ziet er uit als nieuw en je valt zeker op met de kleur.

Prijs: €2450
Meer informatie vind je hier. 

Specialized Epic

2. Santa Cruz Blur
Ook met deze mountainbike kun je heerlijk downhillen op vakantie. De Santa Cruz is in 2020 gemaakt en momenteel op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het frame is van carbon en maat L. De 29 inch wielen, de SRAM NX-afmontage en de schijfremmen maken het een fijne en betrouwbare mountainbike.

Prijs: €3200
Meer informatie vind je hier. 

Santa Cruz Blur

3. Bianchi Methanol
Als je liever met een nieuwe mountainbike de bergen trotseert, dan is de Bianchi Methanol wellicht een perfecte fiets voor jou. Deze full suspension mountainbike is afgemonteerd met Shimano SLX en heeft schijfremmen voor betrouwbare remprestaties. De winkel waar hij verkocht wordt, heeft meerdere framematen beschikbaar, allemaal met 29 inch wielen.

Prijs: €4490
Meer informatie vind je hier.

Bianchi Methanol

4. Cannondale Scalpel SI 2
Deze mountainbike van Cannondale is naast een fully ook een lefty. Omdat de voorvork maar één been heeft, bespaar je gewicht en kun je dus sneller. De fiets komt uit 2017 en is zeer goed onderhouden. Hij is gemaakt van carbon en de framemaat is M. Daarnaast heeft de fiets 29 inch banden en is afgemonteerd met SRAM XX1. Een hele fijne mountainbike dus als je van cross country houdt.

Prijs: €2000
Meer informatie vind je hier.

Cannondale Scalpel SI 2

5. Scott Spark RC 900
Wil je echt het maximale uit je fietsrit halen? Dan kan deze Scott Spark full suspension mountainbike je naar het volgende niveau tillen. De Sid voorvork is een van de beste voorvorken en zal je qua prestaties altijd datgene bieden wat je nodig hebt. De FOX Nude Evo demper doet hetzelfde aan de achterkant. Beiden bieden 100 mm veerweg. Ideaal voor een cross-country liefhebber.

Prijs: €3700
Meer informatie vind je hier. 

Scott Spark