Hoewel de heuvelklassiekers nog verreden moeten worden en we nog maar net bekomen zijn van de Ronde van Vlaanderen, richten wij onze blik al stilletjes op de Giro d’Italia. Het belooft namelijk een prachtige editie van de Giro te worden en daarom blikken wij in onze Girogids uitgebreid vooruit.

Dit staat er allemaal in:

  • In een exclusief interview vertelt de jonge Belgische topper Remco Evenepoel openhartig over de moeilijke periode na zijn ernstige val in de Ronde van Lombardije en blikt hij vooruit op zijn eerste deelname aan de Giro d’Italia.
  • Verder in deze editie grote verhalen met Bauke Mollema, die de beste seizoenstart uit zijn loopbaan achter de rug heeft, en David Dekker, de nieuwe topsprinter in de dop van Jumbo-Visma.
  • Ook ruimschoots aandacht voor Wilco Kelderman, de pionier van de Cariben Teniel Campbell, de Nederlanders van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux en Etienne van Empel.
  • Het uitgebreide etappeschema met routekaarten en hoogteprofielen én het overzicht van alle 23 deelnemende teams maken deze Girogids compleet.

Voor maar €6,25 haal je de Girogids in huis. Bestel nu en betaal geen verzendkosten!