De nieuwste editie van Fiets ligt nu in de winkel. In Fiets 09 lees je onder andere alles over aeroracers met een opgeruimd karakter en hebben we de vriendelijk geprijsde Superior eXCF 9039 e-mountainbike getest. En ook dit staat er in de nieuwste editie…

FTS2109_cover_klIn de racetest: de KTM Revelator Lisse Sonic, Bianchi Specialissima en Factor Ostro VAM. Moderne racefietsen met de kabels geheel binnendoor. Ziet er vet uit, maar is het ook functioneel? Wij zoeken het uit. Zoals hierboven benoemd hebben we ook de Superior eXF 9039 getest. Voor €5995 haal je deze e-mountainbike in huis en dat is voor een e-mountainbike best een aardige prijs. Ook hebben we de Pivot Trail 29 PRO XT getest.

En verder: slimme bandenlichters, drie hightech innovaties van eigen bodem, interviews met oud-doelman Hans van Breukelen en DSM-renner Joris Nieuwenhuis, reisverhaal over Drenthe, tien tips voor wattwinst, Léon van Bon testte de J.Guillem Formentor en voor De Wielerclub spraken we met Wielervereniging Urk.

Bestel de nieuwste editie van Fiets nu voor maar €6,75!