De klassiekers komen er weer aan en dat betekent dat Procycling weer verkrijgbaar is. Ditmaal een dubbeldikke editie, want we hebben de Seizoensgids én Klassiekergids gebundeld door alle corona-onzekerheden. Het levert nu wel dubbel zoveel leesplezier op!

Dit staat er allemaal in de 164 pagina’s dikke gids. We beginnen met de cover waar Mathieu van der Poel en Wout van Aert op prijken. We duiken in hun jarenlange rivaliteit en spraken met oud-toprenners over de twee smaakmakers. “Ik durf bij hen geen voorspelling te doen wie er wint.” Het verhaal over de eeuwige rivalen.

Verder: interviews met topcoureurs als Niki Terpstra, Greg Van Avermaet, Oliver Naesen en Peter Sagan. Ook Jasper Philipsen en Kevin Inkelaar komen uitgebreid aan bod. Ook leuk: de klas van 1990. Het jaar waarin zevental topcoureurs werd geboren: Peter Sagan, Tom Dumoulin, Romain Bardet, Michael Matthews, Nairo Quintana, Thibaut Pinot en Michal Kwiatkowski.

En verder: verhalen van vroeger en nu over Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix en al die andere schitterende monumenten. Vooruitblik op het volledige wielerjaar, met een compleet overzicht van alle World Tour-teams en een blik op de belangrijkste verhaallijnen van 2021. En bijzondere aandacht voor de nieuwe vrouwenploeg van Jumbo-Visma met onder andere Marianne Vos.

Kortom: bestel nu de 164 pagina’s dikke gids voor maar €8,95 om helemaal op de hoogte aan het seizoen te beginnen. Je betaalt geen verzendkosten naar een adres in Nederland.

Veel leesplezier!