Het schijnt herfst te zijn, maar hoewel we ons al bijna in november bevinden is het buiten nog prima toeven. Toch gaat het nieuwe nummer van Fiets al een beetje over de cross, want straks moeten we toch echt aan de koude wintermaanden gaan geloven. Dit staat er nog meer allemaal in. En o ja: ook de Trainings & Voedingsgids 2023 zit erbij!

Op de cover van Fiets 11 zien we veldrijdster Aniek van Alphen, die een cursusje draaien en keren geeft. Wat kunnen wij qua bochtentechniek leren van de veldrijders? In de racetest behandelen we de BMC Teammachine SLR01 Team P2P en Invence Evolution. Misschien gaat bij het horen van de naam Invence niet direct een lampje branden, maar het bedrijf komt toch echt gewoon uit Hilversum en heeft een leuk nieuwtje…

Dit staat allemaal in de nieuwste Fiets

En verder: testen we de Trek Émonda SLR, geven we tips om je warm de winter door te helpen (zonder de kachel aan te zetten, scheelt weer geld), testen we meerdere powermeters, vind je natuurlijk de racetest van Léon van Bon die de Pilot Celes mocht uitproberen en heel veel meer, zoals bijvoorbeeld een interview met DSM-talent Casper van Uden over zijn training- en voedingsgewoonten.

Maar er is nóg meer, namelijk de Training & Voedingsgids 2023! Alles lezen over hoe je moet trainen en waarop je qua voeding beter kunt letten? Door slechts €7,95 te betalen haal je beide gidsen al in huis! Kortom: ga naar de winkel of bestel het pakket samen in onze shop.

Wij wensen je veel leesplezier!

Fiets 11 en Training & Voedingsgids 2023
De nieuwste editie van Fiets!