De vakantie zit er voor het merendeel op en het ‘gewone leven’ is weer begonnen. Wij van Fiets hebben hard doorgewerkt om de nieuwste editie van het magazine op tijd uit te brengen. Met bloed, zweet en vooral veel hitte en plezier op kantoor is dat gelukt. Wat staat er allemaal in Fiets editie 9?fiets9-2016

Fiets september, editie 9

Goed én betaalbaar. Wij spotten vijf zéér betaalbare racers. En het mooie is: ze zijn nog goed ook! Daarnaast toog Fiets naar Japan en Singapore om op bezoek te gaan bij Shimano. Wat voor moois staat ons binnenkort te wachten? En fiets jij nog met een fietscomputer? Wij hebben 17 basic fietscomputers getest. Ook in het blad: een interview met Nederlands kampioen bij de masters 40+ Erik Dekker. “Fit blijven en fietsen, dat is voor iedereen belangrijk,” zegt de meervoudig Touretappewinnaar.

Als extraatje ontvang je De Introductiespecial 2017, 72 pagina’s met de beste nieuwe racers en mountainbikers. Ga snel naar de winkel of bestel het blad online (zonder verzendkosten) door hier te klikken. Veel leesplezier!