Zul je altijd zien. Jij helemaal trots een nieuwe fiets aangeschaft. Krom gelegen om dat ding überhaupt in huis te kunnen halen en nu mag ‘ie niet in de woonkamer staan. Hang hem lekker op en maak kunst van je karretje!

Eind vorig jaar waren we te gast bij de showroom van Cavetown. Een woonwinkel met een showroom vol industriële meubelen. Nu zijn we niet zo van het shoppen als er geen kettingen of carbon velgen te vinden zijn, maar we stuitten op en showroom vol met moois. Van titanic-achtige zoeklichten voor aan de muur tot grote stalen kasten en talloze accessoires. We zijn hier om de stylegids te fotograferen. De jaarlijkse bijlage vol mooie hebbedingetjes die je in tussen tijd waarschijnlijk op de mat hebt ontvangen. Zo niet, dan bestel je hem hier.

We zien niet alleen vierkanten kasten en goudkleurige spiegellijsten, maar ook diverse ophangsystemen om je fiets stijlvol aan de muur ten toon te stellen. Voor in je mancave, of prominent in de huiskamer. Natuurlijk zijn die twee houten haken vooral een prima smoes om thuis vriendelijk te vertellen dat je liever naar je carbonnen ros dan het tv-scherm staart. Met de simpele constructie hangt je fiets tenslotte altijd mooi en veilig aan de muur. Kan de kat er ook niet meer mee vandoor. Wel zo prettig!

Er is keus uit verschillende kleuren, maar altijd met hetzelfde minimalistische design. De beugels zijn alleen geschikt voor stevige muren. En hebben een beperkte draagkracht. Zware mountainbikes moeten daarom een deurtje verder zoeken.

Liever wat meer aan de muur dan twee uitstekende sateprikkers? Buiten de woonwinkel waar we toevallig tegenaan liepen zijn er nog talloze merken en oplossingen om je fiets aan de muur te knutselen. Bijvoorbeeld dit ophangsysteem waar je direct je schoenen of wat accessoires op de houder kunt stallen. Handig.