Ken jij Findyourbike.com al? Een online platform waar je terecht kunt als je je racefiets of mountainbike wilt verkopen. Of voor als je juist op zoek bent naar een ‘bijna nieuwe’ fiets. Het is een soort ‘marktplaats’ maar dan alleen voor fietsen. En zonder al die reclame eromheen en met een mooie mix van particuliere aanbieders en fietsenwinkels.

Als consument kun je er gratis je fiets te koop zetten. Dan kan een racefiets, mountainbike of elektrische fiets zijn. Fiets magazine is mediapartner van het platform, waardoor je nu 3 gratis magazines krijgt als je een fiets te koop zet. Je kunt daarbij kiezen uit ons eigen Fiets magazine, Procycling of FietsActief.

Gebruiksvriendelijk

De site is bijzonder gebruikersvriendelijk. Dankzij de meest gedetailleerde filtering en zoekopties kun je heel gericht op zoek naar de fiets die bij jou past. En heb je hulp nodig, dan is er support middels een chatfunctie. Dankzij de Findyourbike kopersbescherming kun je veilig en betrouwbaar online kopen. Dit betreft een betaling die op een derdenrekening wordt geplaatst tot het product is geleverd conform afspraken (vergelijkbaar met gelijk over steken principe van marktplaats.nl).

Een fiets aanbieden is simpel. Registreer je gratis (findyourbike.com/registreren), vul in wat voor fiets je te koop hebt, wat je er voor vraagt en zet er mooie foto’s bij. Geïnteresseerden kunnen direct bieden, of je een berichtje sturen via het platform als ze meer informatie willen. Je privacy is gewaarborgd en je kunt samen met de andere partij afspreken wat jou het best uitkomt qua overdracht. Ideaal!

Digitale showroom

Het aanbod groeit snel. Op Findyourbike vind je niet alleen mooie gebruikte racefietsen, mtb’s en e-bikes, maar ook nieuwe. Want ook fietsenwinkels kunnen zich aansluiten bij het platform. Daardoor kun je makkelijk zien of de mooie racefiets of mountainbike die overal uitverkocht lijkt toevallig nog wél in de goede maat in een andere provincie staat. Fietsenzaken kunnen zelfs kiezen voor een shop-in-shop omgeving binnen Findyourbike, zonder hoge kosten voor het onderhouden van een eigen webshop.

Meer info of snel kijken of er wat leuks voor je bij staat? Ga naar Findyourbike.com