*

Fiets magazine nr.12-2023 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Mail en Win

403x403belkin3Win de Virtuoos herstelformule van Belkin!

Uitgangspunt van Virtuoos is dat gezonde – en volwaardige voeding de basis vormt en de juiste voedingssupplementen kunnen zorgen voor extra winst. Virtuoos vitamines en mineralen zijn bedoeld om te voorzien in extra voedingsstoffen, het opbouwen van weerstand, het verstevigen of herstellen van spieren en gewrichten, het verhogen van de energieproductie en het voorkomen van blessures.

Belkin Pro Cycling Team
Vanaf begin dit kalenderjaar (2013) werken alle renners van Team Belkin met Virtuoos (sport)voedingssupplementen. Naast gegarandeerde kwaliteit, zuiverheid en veiligheid, is voor Belkin belangrijk dat Virtuoos mogelijkheden biedt voor innovatie. Samen met voedingsdeskundigen en sportmedische begeleiding van de wielerploeg worden nieuwe – en innovatieve supplementen ontwikkelt.

Een voorbeeld van een innovatief supplement dat bijdraagt aan het herstel na intensieve inspanning is Sport Support Gold. Dit is een antioxidantencomplex op basis van de vitaminen C en E plus Selenium. Aan de formule is het gepatenteerde speciaal extract VinOserae™ toegevoegd. Sport Support Gold beschermt cellen en weefsels tegen vrije radicalen.

Om kans te maken op een sportsupplementenpakket (met o.a. Sport Support Gold) t.w.v. ruim € 150,00 moet je twee dingen doen:

1. ‘Like’ Virtuoos op Facebook via: www.facebook.com/pages/Virtuoos/263373687037100?fref=ts.

2. Beantwoord onderstaande vraag:

Op welke plaats in het algemeen klassement van de Vuelta 2013 staat Bauke Mollema op de eerste rustdag (dinsdag 3 september)?

Populaire onderwerpen