Pagina 1 van 1

Fietsmaatje regio Meierijstad

Geplaatst: 31 jul 2022 21:56
door Zwabbertje
Is er iemand die zin en tijd heeft om eens in de week op een vaste dag te gaan fietsen? Regio Meierijstad. Racefiets, ik ben geen snelheidsduivel. Met een goede begeleider ben ik uiteraard wel wat vlotter. Gemiddelde eindsnelheid op Strava ligt nu tussen de 22 en 25 ongeveer. Net hoe mijn dag en training er uit ziet. Keertje buitenland of ergens anders in Nederland fietsen vind ik ook zeker leuk!

Ik ben zelf 47 jaar, vrouw. Ik fiets een jaar of twee.
Een vast maatje, vrouw of man lijkt me leuk. Ik heb geen bijbedoelingen. Een klein groepje (maximaal 4 mensen) vind ik ook leuk. Gezellig en samen beter worden.

Re: Fietsmaatje regio Meierijstad

Geplaatst: 03 aug 2022 16:32
door robbebopper
Hoi, en welkom om het forum!

Ik woon zelf in Helmond, en dat is net wat te ver om iedere week een rondje vanuit Meierijstad te gaan doen.
Is een fietsclub niet iets voor jou?
Ik vond na een beetje googelen deze club in Zijtaard:
https://wtczijtaart.nl/leden

Re: Fietsmaatje regio Meierijstad

Geplaatst: 05 aug 2022 04:18
door Zwabbertje
Met Zijtaart heb ik al kennis gemaakt! Leuke club. Tijdje geleden nog een door hun georganiseerd toertochtje meegedaan. Echter voel ik me op dit moment beter met gewoon 1 iemand. Zijtaart fietst ook alleen op zondagochtend. Dat komt nu ook even niet uit helaas. Wie weet volgend jaar wel!

Re: Fietsmaatje regio Meierijstad

Geplaatst: 05 aug 2022 09:39
door robbebopper
Misschien kun je dáár wel je vraag neerleggen. De meeste tourclubleden fietsen ook op andere dagen van de week. Vaak op een vast moment.

Re: Fietsmaatje regio Meierijstad

Geplaatst: 05 aug 2022 19:01
door indobesar
Meierijstad is vrij groot gebied, maar in Veghel is een actieve groep mensen die afspreken via Strava: https://www.strava.com/clubs/fietsersveghel