Pagina 1 van 6

En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 22:44
door Enzzo
Inmiddels is dit -in potentie zeer informatieve topic- weer gesloten.
Overigens zonder enige waarschuwing of uitleg van de moderators.

Jammer, want ik ben van mening dat vele fietsers wel baat hadden kunnen hebben bij een topic waarin de situatie gerelateerd aan covid maatregelen in Frankrijk besproken wordt en geüpdatet wordt met de laatste ontwikkelingen!

Maar helaas zijn er altijd weer forumleden die hun eigen mening door moeten drukken en hun frustratie moeten uiten. Allemaal heel begrijpelijk hoor maar het resulteert wel in een topic wat gesloten wordt omdat het ontspoord. Echt jammer!

Dus bij deze; bedankt aan iedereen die zonodig zijn eigen grief in dit topic moest posten. (Sarcastisch)
En fijn dat daardoor weer een informatief topic ter ziele gegaan is (idem sarcastisch)

Denk eens in het belang van anderen! (Serieus nu)

Houd het gezellig en hou je aan de forumregels!!

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 22:48
door senior
Tja. persoonlijk ben ik alleen geïnteresseerd in de maatregelen die van kracht zijn in een bepaald land zonder dat ik daarbij hoef te horen wat anderen daar allemaal van vinden. Maar helaas, er zijn er die niet in staat zijn hun emotie in deze kwestie te beheersen.

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 23:11
door Jans
Ik vind dat het nog lang geduurd heeft. Het was toch duidelijk dat het niet echt meer over vakantie in Frankrijk ging

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 23:13
door i-mac
Ik vond nochtans dat alles er zeer deftig aan toe ging. Dat was in het verleden nog wel eens anders. Ik begrijp niet waarom het topic werd gesloten. Misschien kan een moderator eens toelichting geven? Uiteindelijk zat het topic in het fietscafe gedeelte van het forum.

Of, als de moderatoren vinden dat persoon x of y over de virtuele schreef gaan, ze een pm sturen. Dan ben je zijn minst gewaarschuwd. Als je die dan in de wind slaat, weet je wat de gevolgen kunnen zijn. Gewoon maar mijn mening.

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 23:28
door De Tukker
Het zou mooi zijn als een moderator eens zou modereren. Dan ontspoort een topic niet want wordt er tijdig ingegrepen.

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 01 dec 2021 23:35
door i-mac
Indien mijn posts mede de reden zijn voor het sluiten van de vorige topic, dan biedt ik hierbij mijn excuses aan. Ik overweeg ook om over dat heikele thema geen mening meer te geven. Ergens is het wel jammer, want het weegt intussen al 2 jaar op ieder van ons,

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 01:31
door daniel1975
Ik zal mede verantwoordelijk zijn voor het sluiten, maar ga zeker geen excuses maken. De toon was zeer acceptabel, het houdt iedereen bezig en het feit dat het al dagen werd gedoogd gaf aan dat het geaccepteerd werd.
Dan ineens zonder melding vooraf sluiten is net zo onbegrijpelijk als een deel van de overheidsmaatregelen ;-)

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 07:11
door walters
Daniël niet weer proberen .. :lol:

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 07:13
door 53x11
De moderatie op dit forum is dramatisch. Dat blijkt keer op keer. Ingrijpen in dit topic was meer dan gerechtvaardigd, maar dat kan veel eerder dmv een modbreak met waarschuwing. In plaats daarvan, zonder enige mededeling, een topic dichtsmijten, getuigt van slecht beleid.

Bij de mountainbike buren is geen enkel corona gerelateerd topic toegestaan. Daarmee mis je potentieel interessante info, zoals die in dit Frankrijk topic, maar het is wel duidelijk, er wordt strak op toegezien, en het komt de sfeer wel ten goede.

(hands in eigen boezem: aan een echte corona discussie waag ik mij niet meer, maar ik kon het niet nalaten een paar prikjes uit te delen in dat topic)

Edit: typo's

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 07:24
door TL@
De posts die ik nog kan lezen (verwijderen zonder toelichting is schering en inslag op dit forum) waren toch volledig acceptabel. Door het topic (weer) te sluiten, gaat het gewoon verder over andere topics. Laat toch gewoon 1 topic over waar iedereen zijn frustraties kan delen (op een respectvolle manier, het wil niet zeggen dat wanneer je van mening verschilt, je ook ruzie maakt)

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 07:45
door wasbeer2006
Ik vind ook dat het moet kunnen.

Het Corona topic van vorig jaar ging soms wat ver. Maar in het verleden vond ik andere fiets gerelateerde topic soms nog verder uit de hand lopen.

Ik ben niet iemand die op FB of andere social media gaat reageren. Maar in beperkte groepen zoals hier vond ik het best prettig. Je leert toch ook van andere. En een vast clubje wat reageert.

Bv I-mac die zelf in de zorg zit. Ik vind dat prettig om te horen.
Maar ook iemand die hard getroffen wordt door de maatregelen.

Re: En bedankt hè!

Geplaatst: 02 dec 2021 08:44
door Jans
Denkt er nu echt iemand dat I-mac de aanleiding was? Als je willens en wetens buiten de lijntjes kleurt is dit wat er kan gebeuren. In een aantal gevallen ging het echt niet meer over " hoe kan ik nog naar Frankrijk'. En diegenen die klagen over de moderatie: er ligt een mooie vrijwilligers taak voor je te wachten.