Wahoo ELEMNT Roam

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Drossie2
Forum-lid
Berichten: 291
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 18 mei 2020 00:25

Hanz Bé schreef:
17 mei 2020 23:23
Ik heb een elemnt, geen roam. Maar volgens mij is het toch normaal dat ritten via de app gesynchroniseerd worden. En niet rechtstreeks vanaf het apparaat?
Nee, toch niet. Tot enkele dagen geleden had ik de app nooit nodig. De rit beëindigen was voldoende om ze automatisch up te loaden naar Strava.
Giant TCR Advanced Pro 1 2019
Kona Rove NRB DL 2018
Fairlight Strael 2.0

stijndevries
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 09 jul 2018 10:21
Locatie: Amsterdam

stijndevries 18 mei 2020 17:27

Volgens mij zit de error in de app, heb met de bolt het zelfde.

Even een vraag, werkt de turn-by-turn navigatie direct vanuit strava op de roam?

Nu teken ik hem altijd in ridewithgps maar wil misschien een roam kopen.

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 23583
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 18 mei 2020 18:50

Inderdaad, in principe moet de rit gesynchroniseerd kunnen worden zonder de app open. Enige voorwaarde is dat de Bolt het wifi-wachtwoord kent.

Ik heb ook wel eens dat ie niet ik uploaden, even de app aanzetten en het werkt altijd...

Gebruikersavatar
Hanz Bé
Forum-lid
Berichten: 3159
Lid geworden op: 14 jan 2011 18:17
Locatie: Veenendaal

Gebruikersavatar Hanz Bé 18 mei 2020 19:35

Ik heb al ff een wahoo (eerst bolt, en sinds een jaar de elemnt. Maar dit wist ik dus niet 😞

Gebruikersavatar
Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1034
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Gebruikersavatar Swedish Chef 18 mei 2020 22:20

Ook bij mij heeft de synchronisatie van de Bolt even een ‘zetje’ nodig. Ik las daarover ook dat het bij sommigen zou hebben geholpen om de automatische synchronisatie in de instellingen even uit te schakelen en daarna weer aan te zetten. Ik moet zelf bij de volgende rit nog testen of het werkt.

Oppbogga
Forum-lid
Berichten: 878
Lid geworden op: 23 feb 2012 14:14

Oppbogga 19 mei 2020 10:44

Synchronisatie wil wel eens traag op gang komen en dan wordt er volgens mij op de achtergrond een update opgezet.
Soms zie je dat pas wanneer je het toestel wilt uitzetten dat deze geïnstalleerd wordt en daarna écht afsluit.
Je kunt dat ook niet voorkomen door updates uit te zetten.
Hetgeen ik een vervelende eigenschap van de Wahoo's vindt.
Als er weer eens een bug geproduceerd is in een nieuwe update ben je de klos!
...

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 291
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 19 mei 2020 12:38

Oppbogga schreef:
19 mei 2020 10:44
Synchronisatie wil wel eens traag op gang komen en dan wordt er volgens mij op de achtergrond een update opgezet.
Soms zie je dat pas wanneer je het toestel wilt uitzetten dat deze geïnstalleerd wordt en daarna écht afsluit.
Je kunt dat ook niet voorkomen door updates uit te zetten.
Hetgeen ik een vervelende eigenschap van de Wahoo's vindt.
Als er weer eens een bug geproduceerd is in een nieuwe update ben je de klos!
De update is er. Mijn Roam heeft nu de 7510 ipv 7505.

En mijn synchronisatieprobleem is meteen opgelost!

Ik merk nu wel dat al mijn vorige ritten gewist zijn.
Giant TCR Advanced Pro 1 2019
Kona Rove NRB DL 2018
Fairlight Strael 2.0

stijndevries
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 09 jul 2018 10:21
Locatie: Amsterdam

stijndevries 19 mei 2020 16:27

De roam is aankomende zaterdag voor 299 te krijgen bij futurum, en met een strava code kun je zelfs nog 25 euro korting hierop krijgen.

zeddleppelin
Forum-lid
Berichten: 14
Lid geworden op: 17 okt 2018 09:16

zeddleppelin 19 mei 2020 16:56

stijndevries schreef:
19 mei 2020 16:27
De roam is aankomende zaterdag voor 299 te krijgen bij futurum, en met een strava code kun je zelfs nog 25 euro korting hierop krijgen.
Bron?
Eenmalige korting?

stijndevries
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 09 jul 2018 10:21
Locatie: Amsterdam

stijndevries 19 mei 2020 17:25

Eenmalige korting, kreeg een folder in de brievenbus.

zeddleppelin
Forum-lid
Berichten: 14
Lid geworden op: 17 okt 2018 09:16

zeddleppelin 19 mei 2020 17:34

Lap, de mijne gisteren besteld (en vandaag geleverd gekregen). Zijn ze daar wat correct op commercieel vlak of moet ik echt de eikel gaan uithangen en mijn nieuwe terugzenden en die andere bestellen? :-)

stijndevries
Forum-lid
Berichten: 66
Lid geworden op: 09 jul 2018 10:21
Locatie: Amsterdam

stijndevries 19 mei 2020 17:39

Ik had het zelfde, gewoon mailen. Kreeg gewoon netjes 50 euro retour op m’n bestelling. Top service van Futurum.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers