Garmin Edge 830

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3564
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 18 nov 2020 14:25

Heel belangrijk nog: als je een route aan het rijden bent, krijg je geen live-segmenten (tenzij de route in de Strava routebuilder is gemaakt)
Afbeelding

Liempel
Forum-lid
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 nov 2020 09:35

Liempel 18 nov 2020 14:29

Dankje voor deze toevoeging. Dat zal dan zeker het probleem zijn. De route was gemaakt in de garmin connect app.

0475
Forum-lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 05 apr 2020 09:56

0475 21 nov 2020 20:26

Ik heb de bekende WU-111 geinstalleerd zodat de Edge en Shimano DI2 met elkaar kunnen praten. Dat werkt ook verder goed/stabiel behalve in een specifiek geval:

Als ik de edge aanzet en wegfiets en de eerste minuten niet schakel (DI2 dus niet wakker wordt) dan wordt de DI2 interface niet meer herkend door de Edge na een tijdje.

Het enige dat dan helpt is de Edge uit en weer aanzetten.

Is er een manier om de Edge opnieuw te laten gaan zoeken zonder een power cycle?

meuk
Forum-lid
Berichten: 605
Lid geworden op: 06 sep 2010 14:58

meuk 21 nov 2020 21:51

Je kan ook het scherm naar beneden swipen van boven en dan op sensors (weet de exacte naam niet uit .in hoofd) tikken. Dan worden die ook weer geconnect.

0475
Forum-lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 05 apr 2020 09:56

0475 21 nov 2020 23:35

Ik snap wat je bedoelt, ik zal het morgen even uitproberen. Thanks!

TomVanbuel
Forum-lid
Berichten: 168
Lid geworden op: 20 okt 2016 19:54

TomVanbuel 22 nov 2020 15:30

Gisteren de update gedaan... sindsdien issues met komoot via iq... normaal start ik de rit op via komoot en werkt alles. Deze morgen startte de rit op maar kon de gps niet laten starten met opnemen... navigeren werkte wel, als de actuele snelheid etc... maar gemiddelde enzo niet.... als ik toestel wou uitzetten zei hij ook telkens dat iq actief was dus moest ik de aan/uit enkele seconden ingedrukt houden... Navigeren vanuit opgeslagen koersen werkt wel gewoon met alles erop en eraan... Heb komoot al eens verwijdert maar geen soelaas... nog iemand dit aan de hand?

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3564
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 22 nov 2020 16:11

De Komoot iQ heb je niet meer nodig. Komoot en Garmin koppelen en alle Komoot ritten komen automatisch in Garmin Connect terecht (en dan ook ineens op de Garmin)
Afbeelding

TomVanbuel
Forum-lid
Berichten: 168
Lid geworden op: 20 okt 2016 19:54

TomVanbuel 22 nov 2020 16:13

Ow.... net zoals met strava iq eigenlijk dus...

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid
Berichten: 3564
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 22 nov 2020 16:34

Yep, exact hetzelfde.
Afbeelding

TomVanbuel
Forum-lid
Berichten: 168
Lid geworden op: 20 okt 2016 19:54

TomVanbuel 22 nov 2020 18:06

Ideaal. Thx!!!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers