Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Garmin Edge Explore

Grannus
Forum-lid
Berichten: 41
Lid geworden op: 08 jan 2019 16:18

Grannus 09 okt 2020 14:08

Daar heb ik ook helaas geregeld last van. Beetje pielen met opnieuw verbinden via Garmin Connect verhelpt het

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid HC
Berichten: 4060
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 10 okt 2020 08:58

Helaas. Intussen al gps hersteld naar fabriekswaarden. App verwijderd en opnieuw geïnstalleerd op de gsm.
Ettelijke keren opnieuw gekoppeld.

Als ik probeer manueel te synchroniseren begint het icoontje te draaien in de app en stopt nadat hij zowat 30-40 % ver zit.

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid HC
Berichten: 4060
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 10 okt 2020 11:07

Ik krijg ook steeds deze melding als ik de GPS koppel aan de gsm en voor het eerst probeer te synchroniseren.

Afbeelding

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid HC
Berichten: 4060
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 10 okt 2020 13:53

En na heel veel prutsen en vloeken nu toch plots gelukt.
Geen idee wat ik juist gedaan heb...

obbe
Forum-lid
Berichten: 279
Lid geworden op: 17 aug 2009 21:14

obbe 14 okt 2020 12:18

hayes schreef: 10 okt 2020 13:53 En na heel veel prutsen en vloeken nu toch plots gelukt.
Geen idee wat ik juist gedaan heb...
De juiste scheldwoorden gebruikt? :like:

Gebruikersavatar
hayes
Forum-lid HC
Berichten: 4060
Lid geworden op: 25 jul 2009 14:19
Locatie: Westhoek

Gebruikersavatar hayes 14 okt 2020 14:21

Toch niet gelukt. Was omdat ik even Garmin Express opgestart had.
En even geen zin om nog uren te verspillen...

Grannus
Forum-lid
Berichten: 41
Lid geworden op: 08 jan 2019 16:18

Grannus 19 dec 2020 19:06

Iemand nog problemen met de laatste sw upgrade (5.30)? Ik krijg steeds een foutmelding :(

Edwardfotografie
Forum-lid
Berichten: 114
Lid geworden op: 25 dec 2018 09:54

Edwardfotografie 20 dec 2020 08:28

Vrijdag de update gedaan en gisteren gebruikt met fietsen, zonder probleem.

Grannus
Forum-lid
Berichten: 41
Lid geworden op: 08 jan 2019 16:18

Grannus 21 dec 2020 14:17

Ik krijg het niet voor elkaar, wat doe ik verkeerd?
Ik verbind de Explore met de Garmin kabel aan mijn laptop en start Garmin Express
Verbind de Explore.
Express zegt dat er updates beschikbaar zijn.
Ik druk 'Install all'
en.. "There was an error installing the update' :dislike:

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 13583
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Het Soete Land van Waes

Gebruikersavatar Lcsmet 23 dec 2020 20:25

@grannus geen idee of er, als dat al kan, een micro SD kaartje in je toestel zit.
Mocht dat zo zijn, haal dat er uit en probeer opnieuw.
Ik heb eens hetzelfde gehad met mijn vorige Garmin Edge 1000.
There's a time to live, but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying

Gebruikersavatar
Supergrover
Forum-lid HC
Berichten: 4457
Lid geworden op: 14 feb 2007 22:10

Gebruikersavatar Supergrover 23 dec 2020 20:27

Lcsmet schreef: 23 dec 2020 20:25 @grannus geen idee of er, als dat al kan, een micro SD kaartje in je toestel zit.
Mocht dat zo zijn, haal dat er uit en probeer opnieuw.
Ik heb eens hetzelfde gehad met mijn vorige Garmin Edge 1000.
De Explore heeft vast geheugen, geen SD slot,
"nat hout brandt niet!! "

Bianchi via Nirone 7

Grannus
Forum-lid
Berichten: 41
Lid geworden op: 08 jan 2019 16:18

Grannus 24 dec 2020 09:40

Ik heb ondertussen op het garmin support forum de tip gekregen om Garmin Express opnieuw te installeren, dus dat kan ik proberen. Maar ik heb ook ergens gelezen (vergeten waar) dat de 5.30 update weer problemen opleverde en je dus beter bij 5.20 kon blijven. Weet wellicht iemand hiervan en welke problemen dat zijn?

Plaats reactie