Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Flipmoehoe
Forum-lid
Berichten: 77
Lid geworden op: 28 mei 2015 10:00

Flipmoehoe 11 sep 2018 15:51

als ik in de companion app zit, ga ik naar routes, selecteer de route zodat ik de kaart met route zie. Dan onderin beeld op de companion app staat "select route", dan stuurt hij hem zonder problemen naar de bolt via bluetooth


wat jij denk ik bedoelt.. je gaat op je bolt naar routes, daar synchroniseren.. en daar komen dan idd alleen de routes te staan als je via wifi verbonden bent.

Maar bovenstaande eerste optie werkt prima zonder wifi

Cobus Ridley
Forum-lid
Berichten: 79
Lid geworden op: 30 okt 2015 16:38

Cobus Ridley 11 sep 2018 16:47

Flipmoehoe schreef:
11 sep 2018 15:51
als ik in de companion app zit, ga ik naar routes, selecteer de route zodat ik de kaart met route zie. Dan onderin beeld op de companion app staat "select route", dan stuurt hij hem zonder problemen naar de bolt via bluetooth

Aha! Dat zou 'm kunnen zijn. Heb Bolt nu niet bij de hand, maar ga ik gelijk thuis proberen! Ik laat weten!

Flipmoehoe
Forum-lid
Berichten: 77
Lid geworden op: 28 mei 2015 10:00

Flipmoehoe 11 sep 2018 16:51

Cobus Ridley schreef:
11 sep 2018 16:47
Flipmoehoe schreef:
11 sep 2018 15:51
als ik in de companion app zit, ga ik naar routes, selecteer de route zodat ik de kaart met route zie. Dan onderin beeld op de companion app staat "select route", dan stuurt hij hem zonder problemen naar de bolt via bluetooth

Aha! Dat zou 'm kunnen zijn. Heb Bolt nu niet bij de hand, maar ga ik gelijk thuis proberen! Ik laat weten!
Ik ben benieuwd, op mijn android telefoon werkt het zo altijd en overal :)

DDX
Forum-lid
Berichten: 2320
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 11 sep 2018 17:06

Werkt dus niet altijd, soms zie je dan dat hij route aan het sturen is maar stopt dan spontaan.

Flipmoehoe
Forum-lid
Berichten: 77
Lid geworden op: 28 mei 2015 10:00

Flipmoehoe 12 sep 2018 08:03

DDX schreef:
11 sep 2018 17:06
Werkt dus niet altijd, soms zie je dan dat hij route aan het sturen is maar stopt dan spontaan.
Dat heb ik nog nooit gehad, maar mijn ritjes zijn dan ook geen 200+km ;)

Cobus Ridley
Forum-lid
Berichten: 79
Lid geworden op: 30 okt 2015 16:38

Cobus Ridley 12 sep 2018 14:27

@flipmoehoe

Dank, dank, dank!

Dat was 'm inderdaad, gewoon op de route in de app gaan staan en dan onderaan kiezen. Ik dacht dat het alleen via de sync op de Bolt kon. Had deze mogelijkheid gewoon compleet gemist!

Flipmoehoe
Forum-lid
Berichten: 77
Lid geworden op: 28 mei 2015 10:00

Flipmoehoe 12 sep 2018 14:52

Cobus Ridley schreef:
12 sep 2018 14:27
@flipmoehoe

Dank, dank, dank!

Dat was 'm inderdaad, gewoon op de route in de app gaan staan en dan onderaan kiezen. Ik dacht dat het alleen via de sync op de Bolt kon. Had deze mogelijkheid gewoon compleet gemist!
Graag gedaan hoor :winkthumb: en de wahoo is nog wel zo'n simpel ding ;)
Met die pijltjes naast "select route" kan je overigens de route in tegengestelde richting fietsen :)

matthiav
Forum-lid
Berichten: 427
Lid geworden op: 02 sep 2015 18:28

matthiav 13 sep 2018 15:45

Ik heb nu ook de hotspot truck toegepast en dit werkt goed! Ik had verwacht dat de Bolt maar met één wifi netwerk kan connecteren maar dat is niet zo. Hij kan nog steeds synchroniseren met mijn wifi thuis, handig.

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 74
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 14 sep 2018 16:09

Op mijn kaartscherm toon ik steeds mijn snelheid. Hierbij wordt met een pijltje aangegeven of deze snelheid hoger of lager is dan mijn gemiddelde snelheid.
Ik heb de indruk dat de Bolt voor de gemiddelde snelheid de tijd dat ik stilstond, meerekent.
Zo heb ik daarstraks enkele minuten voor een overweg moeten wachten. Nadien blijkt dat gemiddelde behoorlijk gezakt.
Is het mogelijk om de Bolt de stilstaande te tijd eruit te laten filteren?

Gebruikersavatar
Kneh
Forum-lid
Berichten: 49
Lid geworden op: 02 apr 2014 20:49

Gebruikersavatar Kneh 14 sep 2018 16:54

Geeft de Bolt aan dat hij, als je stilstaat, automatisch pauzeert?

Drossie2
Forum-lid
Berichten: 74
Lid geworden op: 19 mei 2017 23:22

Drossie2 14 sep 2018 16:59

ja

Gebruikersavatar
Kneh
Forum-lid
Berichten: 49
Lid geworden op: 02 apr 2014 20:49

Gebruikersavatar Kneh 14 sep 2018 17:30

Drossie2 schreef:
14 sep 2018 16:09
Is het mogelijk om de Bolt de stilstaande te tijd eruit te laten filteren?
Dat doet hij met automatisch pauzeren.
Vandaar mijn vraag.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten