Garmin Edge 1000

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5357
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 09 jun 2019 18:32

lugosi schreef:
08 jun 2019 20:43
Zou moeten opgelost zijn met de nieuwe update (15.20).

"Fixed issue where auto-routing back to course would ignore Course Turn Guidance and Recalculation settings"
Idd gefixt gelukkig.

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5357
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 13 jun 2019 09:57

Ik heb een koers verzonden van mijn Connect app naar de edge 1000,op het display is ook zichtbaar download voltooid echter ik kan de koers nergens vinden op de edge 1000.Iemand enig idee?

wezn
Forum-lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 30 jan 2018 19:57

wezn 13 jun 2019 10:33

lugosi schreef:
09 mei 2019 09:40
Ik heb de My Edge app erop gezet, heel veel gegevens op één scherm en toch nog overzichtelijk, gegevensvelden ook nog redelijk aanpasbaar. Dan krijg je zoiets, al heb ik de gegevensvelden helemaal anders staan.

Afbeelding
Verbruikt dit eigenlijk extra batterij als de deze app gebruikt, ipv de standaard? Ziet er wel goed uit!

Djemz
Forum-lid
Berichten: 751
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 13 jun 2019 10:54

Ik vond die niet zo handig. Snelheid staat groot maar al de rest die ik belangrijk vind is te klein.

Ik wist wel niet dat je de gegevensvelden kon aanpassen.. Hoe doe je dat?

Batterij verbruik zag ik niet echt een verschil in.

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid
Berichten: 3592
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 13 jun 2019 16:36

Ik ga het eens testen , heb vandaag mijn Garmin 1000 binnen gekregen.

Wel gelijk een vraag - er komt een kaart en software update en daar moet een SD kaart voor gemonteerd worden. Kan ik die later verwijderen en dan mijn eigen SD kaart toevoegen met eigen kaarten ?
Life is too short for not riding tubulars..

Carbon & Staal & Carbon

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 21586
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 13 jun 2019 18:05

Zeker. Je kan ook gerust alle kaarten op het interne geheugen wissen en vervangen door de laatste versie van bijvoorbeeld OSM of OFM.

Wel belangrijk om die kaart te laten staan die de tijdszones in kaart brengt (gmaptz.img). Anders klopt de klok straks niet meer.

De rest van de .IMG bestanden kun je gewoon verwijderen.
“Wandelen is het voorportaal van de dood - fietsen, dat is het leven.” (B. Wagendorp, Ferrara)

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid
Berichten: 3592
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 13 jun 2019 18:08

havana schreef:
13 jun 2019 18:05
Zeker. Je kan ook gerust alle kaarten op het interne geheugen wissen en vervangen door de laatste versie van bijvoorbeeld OSM of OFM.

Wel belangrijk om die kaart te laten staan die de tijdszones in kaart brengt (gmaptz.img). Anders klopt de klok straks niet meer.

De rest van de .IMG bestanden kun je gewoon verwijderen.
Thnx , zal eens kijken :like:
Life is too short for not riding tubulars..

Carbon & Staal & Carbon

lugosi
Forum-lid
Berichten: 960
Lid geworden op: 06 aug 2009 23:19

lugosi 13 jun 2019 18:56

wezn schreef:
13 jun 2019 10:33

...............MyEdge
Verbruikt dit eigenlijk extra batterij als de deze app gebruikt, ipv de standaard? Ziet er wel goed uit!
Nog niet gemerkt dat dit meer energie van batterij verbruikt.

lugosi
Forum-lid
Berichten: 960
Lid geworden op: 06 aug 2009 23:19

lugosi 13 jun 2019 18:57

Djemz schreef:
13 jun 2019 10:54
Ik vond die niet zo handig. Snelheid staat groot maar al de rest die ik belangrijk vind is te klein.

Ik wist wel niet dat je de gegevensvelden kon aanpassen.. Hoe doe je dat?

Batterij verbruik zag ik niet echt een verschil in.
Gegevensvelden kan je aanpassen via de app.
In de MyEdge 2 zijn er nog meer gegevensvelden maar kan je minder vrij aanpassen.

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5357
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 13 jun 2019 19:33

havana schreef:
13 jun 2019 18:05
Zeker. Je kan ook gerust alle kaarten op het interne geheugen wissen en vervangen door de laatste versie van bijvoorbeeld OSM of OFM.

Wel belangrijk om die kaart te laten staan die de tijdszones in kaart brengt (gmaptz.img). Anders klopt de klok straks niet meer.

De rest van de .IMG bestanden kun je gewoon verwijderen.
Bij pagina 40 in het edge 1030 topic heb ik een foto van mijn mappen.De bovenste kon ik niet verwijderen met jawawa dan zal dit de map met de tijdzones zijn waarschijnlijk.
En idd ofm er op zetten.

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid
Berichten: 3592
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 14 jun 2019 13:53

OFM mappen geïnstalleerd ( Benelux en Alpen ) - alle het andere en dus overige weg gehaald. Kaarten naar behoefte kunnen worden toegevoegd. Jawawa had ik reeds geïnstalleerd.
Life is too short for not riding tubulars..

Carbon & Staal & Carbon

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 5357
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 04 aug 2019 17:33

nijkie schreef:
13 jun 2019 09:57
Ik heb een koers verzonden van mijn Connect app naar de edge 1000,op het display is ook zichtbaar download voltooid echter ik kan de koers nergens vinden op de edge 1000. Geeft ook aan na synchronisatie zal wel met Garmin express bedoelen.
Iemand enig idee?
Met dynamic watch en en routecourse blijvende melding downloaden niet voltooid.
Even weer onder de aandacht brengen😉

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Wiedse en 5 gasten