Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 13 sep 2019 19:22

Ja die staat gekoppeld. Mijn Komoot routes pakt hij wel. Als ik synchroniseer zie ik ook Strava passeren... maar hij staat er dan toch niet bij!?

Na een rit staan mijn ritgegevens ook direct in Strava...

Henkie284
Forum-lid
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 jun 2017 13:13

Henkie284 14 sep 2019 00:46

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem, maar dan met een route met een sterretje van een vriend. Het lijkt me een strava ding, want het knopje voor downloaden staat er ook niet bij.

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 14 sep 2019 09:02

Het is natuurlijk nog een Beta versie. Ik heb er ook al een melding van gemaakt.

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1317
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 14 sep 2019 11:03

Geen enkel probleem met Strava routes, Staan meteen op mijn Elemnt.

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 14 sep 2019 21:09

alliance_0 schreef:
14 sep 2019 11:03
Geen enkel probleem met Strava routes, Staan meteen op mijn Elemnt.

Oké, dan blijf ik het maar proberen en hoop ik nog op een reactie van Strava.

Bedankt voor de reactie (^^)

Gebruikersavatar
LongTallErne
Forum-lid
Berichten: 321
Lid geworden op: 10 jun 2011 15:27

Gebruikersavatar LongTallErne 15 sep 2019 19:10

Volgens mij heeft dat wel gewerkt... ik heb in mijn elemnt app wel routes staan die ik in strava (laptop) gemaakt heb.
Vandaag nog eens geprobeerd maar de nieuw aangemaakte routes op strava verschijnen niet meer in de app.
Op mijn best in de bergen...... bergaf dan wel ;)
MERIDA RIDE 400

Mate
Forum-lid
Berichten: 27
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 21 sep 2019 09:16

Inmiddels werkt het uploaden van routes, gemaakt in de route bouwer, weer prima (^^)

Zonar
Forum-lid
Berichten: 4
Lid geworden op: 12 mei 2018 23:53

Zonar 23 sep 2019 11:05

Zo te zien is er weer wat aangepast aan de routebouwer van Strava, deze herkent de veerponten niet meer. Als ik nu van Schoonhoven naar Nieuwpoort wil stuurt Strava me via Vianen. Ook merk ik dat er nu een grotere voorkeur is voor populaire wegen waardoor ik wat vaker een waypoint-marker moet neerzetten om een wat kortere route te kiezen,

Als ik even verder kijk zie ik dat Strava de meeste ponten over het IJ / Noordzeekanaal nog wel pakt m.u.v. die bij Buitenhuizen. Over de Lek wordt er echter geen enkele pont gepakt door de routebouwer.

DDX
Forum-lid
Berichten: 3086
Lid geworden op: 23 aug 2013 21:30

DDX 23 sep 2019 11:45

Buitenhuizen pakt hij al maanden (of is het een jaar al) niet meer.
Pont bij Maassluis heeft hij volgens mij nog nooit gepakt.

Gebruikersavatar
MarkVeenstra
Forum-lid
Berichten: 3841
Lid geworden op: 13 jun 2013 15:05
Locatie: Delft

Gebruikersavatar MarkVeenstra 23 sep 2019 11:54

Ik wilde net maassluis noemen..,
Ik ging er vanuit dat hij pontjes nooit deed.. dus dan deed ik een marker aan de ene kant, dan overschakelen naar manueel tekenen.., rechte lijn het water over, dan weer terug naar automatisch route tekenen.

En kortste weg, of populaire route, kan je aangeven.
Met veloviewer, en vierkantjes afgaan, ben ik zelf toch altijd al de route aan het bijschaven van de populaire suggestie af. Maar dat vind ik wel prettig eigenlijk. Dan heb je een uitgangspunt wat populair is (dus enigszins goed door te fietsen waarschijnlijk), en dan wijk ik er vanaf als ik mijn route simpelweg anders wil leggen.
WIND allrounder custom build 2015
Canyon Ultimate AL 2013

NuitKor
Forum-lid
Berichten: 2041
Lid geworden op: 25 aug 2011 11:53

NuitKor 08 okt 2019 09:20

Sinds kort Summit lid op Strava en wat aan het kijken naar de Fitness & Freshness grafiek. Nu ben ik bekend met de Performance Management Chart van Trainingpeaks, dus ken het principe. Nu lijkt mij deze wel handig omdat hij bij gebrek aan powermeter gebruik maakt van hartslagwaardes (zal iets minder nauwkeurig zijn, maar is beter dan niets). Nu rij ik bijvoorbeeld in de winter op mijn winterfiets zonder powermeter, dus ideaal.

Moet ik voor goede gegevens nou ook ergens mijn hartslagzones en powerzones invullen en zo ja, waar kan ik dat doen in strava?

Critic
Forum-lid
Berichten: 466
Lid geworden op: 28 jul 2015 19:17

Critic 08 okt 2019 10:23

je moet alleen dat wel op pc/laptop doen. De app mist toch hoop info op dat gebied..
Maar volgens mij staat dat allemaal onder instellingen... Hartslagzones, ftp etc

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast