Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
Jans
Forum-lid
Berichten: 1837
Lid geworden op: 08 feb 2015 15:19
Locatie: Crestet

Gebruikersavatar Jans 28 aug 2017 17:08

Sweety2008 schreef:
27 aug 2017 20:35
Ik wilde net de Strava app downloaden op mijn Samsung Galaxy Grand NEO van 2014. Maar er stond dat mijn apparaat niet compatibel is met de Strava app. Dus moet ik me eerst een nieuwe telefoon kopen voordat ik hem überhaupt kan downloaden.
Dan download je Strava toch op je laptop met Windows10. Hang je de Mio aan de laptop en dan kun je het ook oversturen.

Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 2120
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Sweety2008 28 aug 2017 17:36

Laptop heeft kuren moet hem morgen weer eens wegbrengen beeldscherm blijft zwart ook al is hij aan de stroomkabel aangesloten.
Ghost Nivolet 6LC

Gebruikersavatar
Wiliertoerist
Forum-lid
Berichten: 1785
Lid geworden op: 25 jul 2013 22:20

Gebruikersavatar Wiliertoerist 28 aug 2017 22:12

Het zit allemaal niet mee..... :mrgreen:
Afbeelding

Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 2120
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Sweety2008 28 aug 2017 22:35

Als de reparatie van de laptop te duur word moet toch een nieuwe kopen maar eerst eens afwachten misschien krijgt hij hem nog gefixt.
Ghost Nivolet 6LC

copperzzz
Forum-lid
Berichten: 204
Lid geworden op: 14 aug 2013 21:11

copperzzz 14 sep 2017 10:49

Hallo!

Ik had eergister een probleempje met strava. Hij geeft altijd aan als ik op bepaalde locaties kom waardoor ik weg ben van het scherm met mijn afstand / snelheid. Ik druk dan altijd op dat locatie icoontje en dan gaat hij terug. Kun je dat uitzetten?

Het grootste probleem was echter dat ik op een bepaald stuk kwam waar hij ook ineens een ander schermpje liet zien met een heel verhaaltje en in de titel iets met "... belevenis". Er ging toen ook ineens een balkje lopen die mijn tijd opnam. Ik kon dat wegkrijgen door op pauzeren te drukken en daarna weer op play. Maar 10 seconden later kreeg ik het dan weer in beeld. Hij pauzeerde dan ook steeds mijn activiteit en mijn gemiddelde ging hierdoor steeds naar beneden.

Ik heb in de instellingen gekeken, maar kon niet iets vinden om dit uit te kunnen zetten. Iemand een idee? Ik heb een gratis account.

Gebruikersavatar
fredmtb-sport
Forum-lid
Berichten: 961
Lid geworden op: 11 jul 2009 14:16
Locatie: Soest
Contact

Gebruikersavatar fredmtb-sport 14 sep 2017 20:33

?? Snap er niets van.
Het is een kwestie van tijd dat een echt prof op racefiets met schijfremmen rijd.

Gebruikersavatar
Nee_Nee
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 19 dec 2013 20:23
Locatie: Vaticaan
Contact

Gebruikersavatar Nee_Nee 15 sep 2017 09:08

Dan ben je niet de enige
Impossibile girare in bici in Olanda! Troppo vento!

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 605
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 15 sep 2017 13:58

Helder verhaal, hele belevenis zo te lezen :-)
https://www.strava.com/athletes/4088973
Suffer, Try, Ride (Run) Always, Victory, Addiction STRAVA

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid
Berichten: 1838
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 15 sep 2017 16:19

copperzzz schreef:
14 sep 2017 10:49
Hallo!

Ik had eergister een probleempje met strava. Hij geeft altijd aan als ik op bepaalde locaties kom waardoor ik weg ben van het scherm met mijn afstand / snelheid. Ik druk dan altijd op dat locatie icoontje en dan gaat hij terug. Kun je dat uitzetten?

Het grootste probleem was echter dat ik op een bepaald stuk kwam waar hij ook ineens een ander schermpje liet zien met een heel verhaaltje en in de titel iets met "... belevenis". Er ging toen ook ineens een balkje lopen die mijn tijd opnam. Ik kon dat wegkrijgen door op pauzeren te drukken en daarna weer op play. Maar 10 seconden later kreeg ik het dan weer in beeld. Hij pauzeerde dan ook steeds mijn activiteit en mijn gemiddelde ging hierdoor steeds naar beneden.

Ik heb in de instellingen gekeken, maar kon niet iets vinden om dit uit te kunnen zetten. Iemand een idee? Ik heb een gratis account.
Heb je de Strava support al geprobeerd.? :roll:
Er komt een moment dat je de wind mee hebt
Pinarello F10 - Ultegra 6800 - Carbonspeed C38 - Tubeless

Gebruikersavatar
fredmtb-sport
Forum-lid
Berichten: 961
Lid geworden op: 11 jul 2009 14:16
Locatie: Soest
Contact

Gebruikersavatar fredmtb-sport 15 sep 2017 16:40

Orlok schreef:
15 sep 2017 16:19
copperzzz schreef:
14 sep 2017 10:49
Hallo!

Ik had eergister een probleempje met strava. Hij geeft altijd aan als ik op bepaalde locaties kom waardoor ik weg ben van het scherm met mijn afstand / snelheid. Ik druk dan altijd op dat locatie icoontje en dan gaat hij terug. Kun je dat uitzetten?

Het grootste probleem was echter dat ik op een bepaald stuk kwam waar hij ook ineens een ander schermpje liet zien met een heel verhaaltje en in de titel iets met "... belevenis". Er ging toen ook ineens een balkje lopen die mijn tijd opnam. Ik kon dat wegkrijgen door op pauzeren te drukken en daarna weer op play. Maar 10 seconden later kreeg ik het dan weer in beeld. Hij pauzeerde dan ook steeds mijn activiteit en mijn gemiddelde ging hierdoor steeds naar beneden.

Ik heb in de instellingen gekeken, maar kon niet iets vinden om dit uit te kunnen zetten. Iemand een idee? Ik heb een gratis account.
Heb je de Strava support al geprobeerd.? :roll:
Zou knap zijn als die hier een zinnig antwoord op kunnen geven. Ben benieuwd.....
Het is een kwestie van tijd dat een echt prof op racefiets met schijfremmen rijd.

djatwork69
Forum-lid
Berichten: 527
Lid geworden op: 03 aug 2015 19:26

djatwork69 15 sep 2017 17:48

fredmtb-sport schreef:
15 sep 2017 16:40
Orlok schreef:
15 sep 2017 16:19
copperzzz schreef:
14 sep 2017 10:49
Hallo!

Ik had eergister een probleempje met strava. Hij geeft altijd aan als ik op bepaalde locaties kom waardoor ik weg ben van het scherm met mijn afstand / snelheid. Ik druk dan altijd op dat locatie icoontje en dan gaat hij terug. Kun je dat uitzetten?

Het grootste probleem was echter dat ik op een bepaald stuk kwam waar hij ook ineens een ander schermpje liet zien met een heel verhaaltje en in de titel iets met "... belevenis". Er ging toen ook ineens een balkje lopen die mijn tijd opnam. Ik kon dat wegkrijgen door op pauzeren te drukken en daarna weer op play. Maar 10 seconden later kreeg ik het dan weer in beeld. Hij pauzeerde dan ook steeds mijn activiteit en mijn gemiddelde ging hierdoor steeds naar beneden.

Ik heb in de instellingen gekeken, maar kon niet iets vinden om dit uit te kunnen zetten. Iemand een idee? Ik heb een gratis account.
Heb je de Strava support al geprobeerd.? :roll:
Zou knap zijn als die hier een zinnig antwoord op kunnen geven. Ben benieuwd.....
Hij gaat dat dan toch niet in het Engels gaan schrijven. hoop ik? :|

mimoza
Forum-lid
Berichten: 202
Lid geworden op: 10 apr 2008 01:10

mimoza 17 sep 2017 20:56

Is het niet gewoon de segment weergave als je in een segment fietst?
Dan krijg je inderdaad een kaartje op je (telefoon)scherm met een balkje onderin waar je tijd loopt.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten