Pagina 1 van 1

Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 13:50
door sbrm2c1@hotmail.com
Hallo fietsliefhebbers,

Wij zijn studenten van hogeschool Windesheim. Wij hebben iets nieuws ontwikkeld om de fietsband gemakkelijk te vervangen.
Dit willen wij aanbieden in een fietstasje met de benodigdheden(lijm, plakkertjes en schuurpapier). Hiervoor hebben wij een enquête opgesteld.
Wij willen jullie graag vragen om deze in te vullen omdat jullie natuurlijk de fietsliefhebbers zijn.

De site van de nieuwe bandvervanger is:

verwijderd

De site van de enquete is:

verwijderd

Wij horen graag jullie mening hierover

Met vriendelijke groet,

Harjan Kooiker

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 13:58
door 4kids
Dit produkt is al langere tijd op de markt. Ik heb er zelf ook een. Werkt handig bij stadsfietsen maar niet bij racefietsen. Dan loop je ontzettend te piepelen.
Ik vraag mij af wat de bedoeling van deze enquete is: een marketing onderzoek naar de afzetmogelijkheden van een bestaand produkt of een onderzoek naar hoe geweldig deze studenten iets bedacht hebben (wat dus al bestaat).

Gezien het aantal posts (1) vind ik deze actie van deze studenten ondoordacht en onlogisch. Ik vul de enquete dus niet in.

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 14:01
door Deleted_User
Reacties op het product: er zijn toch al allerlei handige tooltjes die de ouderwetse bandenlichters vervangen?

Reactie op de enquete:

Vraag 3: beperkt aantal antwoordmogelijkheden

Vraag 4: als je hier (wilt u een nieuw produkt?) "nee" antwoord, zijn de volgende 2 vragen (prijs en vorm) niet meer relevant :-(

En verder weet je nu helemaal niets over de invuller van de enquete: man of vrouw? Leeftijd? fervent fietser? Hoeveel ervaring met bandjes vervangen?

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 14:42
door bandiet
Heb de filmpjes gezien en die zien er indrukwekkend uit. Bij de ATB werkt het, maar hoe zit het met beschadigingen aan de velgrand? Ik zou het product wel s willen testen...

Gr. Diederik

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 14:54
door amclassic-fan
Indrukwekkend? Met 1 bandenlichter kan je precies 't zelfde doen. Dit werkt enkel bij combi's waar de band makkelijk op de velg gaat, als 't moeilijk gaat heb je geen schijn van kans om met dit ding de band er weer op te krijgen.

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 15:37
door redbull-erik
amclassic-fan schreef:Indrukwekkend? Met 1 bandenlichter kan je precies 't zelfde doen. Dit werkt enkel bij combi's waar de band makkelijk op de velg gaat, als 't moeilijk gaat heb je geen schijn van kans om met dit ding de band er weer op te krijgen.
+1

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 15 sep 2011 18:41
door thestudent
Bij stadsfietsen heb ik nog nooit echt moeilijkheden gehad om een band van de velg te krijgen. En no way dat dit op een racefiets met een strakke band velg combi gaat werken. Maar ga vooral door met innoveren. Maar het liefst in werkelijk nuttige dingen, want hier is geen droog brood mee te verdienen.

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 16 sep 2011 00:20
door alliance_0
Dit product is dus een exacte kopie van het reeds bestaande hulpmiddel van Cordo (Agu), zelfs de naam is 1 op 1 overgenomen. Hier is dus sprake van plagiaat. Niks nieuws bovendien strafbaar. Ben benieuwd wat AGU hier aan gaat doen als ze op de hoogte worden gesteld.

Topicstarter zal wel niets meer van zich laten horen. Het lijkt mij verstandig de enquête niet in te vullen.

Re: Nieuwe bandvervanger

Geplaatst: 16 sep 2011 08:52
door redbull-erik
alliance_0 schreef:Het lijkt mij verstandig de enquête niet in te vullen.
+1
Die enquête is ook zodanig opgesteld dat er alleen maar een positieve uitslag uit kan komen voor de makers van het ding. :roll:
De uitkomst van de enquête is dus volstrekt waardeloos.