Pagina 1 van 2

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 24 jun 2005 06:40
door jmulders
Hallo Allemaal,
Mijn racefiets werd standaard geleverd met een sell italia trimatic 2 genuine gel zadel. In het begin was ik daar redelijk tevreden over, maar nu de ritten langer worden wordt het toch tijd voor een nieuw zadel denk ik. Als ik namelijk langer dan 3 uur op de fiets zit begin ik namelijk last te krijgen van de edele delen.
Ik zit nu zelf te denken aan een Sell Italia Flite gel flow, Signo gel flow of SLR XP Gel flow. Allemaal met zo'n opening in het midden wat de druk op die edele delen zou moeten verminderen. Heeft iemand van jullie ervaring met dit type zadels of met een van de zadels die ik hier genoemd heb? En zo ja hoe beviel dit?
 

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 24 jun 2005 11:02
door sharkman
voor langere ritten zou ik nooit voor gel kiezen (gaat alleen maar broeien). Probeer de Slr Trans am eens (de XP variant met een sleuf).
Als het toch gel moet zijn kun je een SLR XP gel flow proberen maar nogmaals op korte stukken to 70 km voldoet dit daarboven levert een zachte vulling enkel irritatie op.

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 24 jun 2005 13:01
door ts-biker
Signo gel flow
ben ik zeer tevreden over, is iets zachter aan de punt dan de andere en omdat ik vrij plat lig op mijn fiets is dit voor mij het beste zadel !
TS 

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 28 jun 2005 18:53
door omer
ik heb de trimatic zonder gel.ik begrijp wat ge bedoeld.het drukt op u edele delen en ik krijg een warm gevoel eraan.ik vind ook dat ik met mijn zitbeentjes niet goed op de zadel zit.zadel is te smal denk ik en zo kom ik met mijn edelen delen gekneld te zitten.ik ga een andere kopen.Maar welke is de vraag????

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 29 jun 2005 22:25
door bikingisgreat
Ik overweeg zelf het Selle Italia SLK kit carbonio zadel te kopen.  Lees deze review even ter bevestiging van de degelijkheid van dit zadel:  http://www.cyclingnews.com/tech.php?id= ... k_carbonio
Enige minpunt (op www.roadbikereview.com) bij de SLK (Gel Flow) is blijkbaar dat het leder nogal dun is naar de punt van het zadel toe en dat het na enkele duizende kms. doorslijt.
Iemand enige ervaring met een SLK zadel?

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 03 jul 2005 11:52
door jmulders
Na het lezen van die review van de SLK kit carbonio
zit ik eraan te denken om de SLK Gel Flow te kopen, heeft iemand ervaring met dit zadel?

 
 

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 03 jul 2005 12:08
door schmo
Eén ding kan ik je wel vertellen: niet prettig als het regent

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 03 jul 2005 20:46
door bike_add1ct
Stop je er een plakbandje op in dat geval...

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 15 jul 2005 15:18
door ts-biker
Quoten: Origineel geplaatst door jmulders op 03 Juli 2005


Na het lezen van die review van de SLK kit carbonio
zit ik eraan te denken om de SLK Gel Flow te kopen, heeft iemand ervaring met dit zadel?

 
 


heb er zo één en ben er zeer tevreden over !
TS

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 15 jul 2005 20:18
door omer
heb mijne trimatic weggedaan en de fizik arione gekocht.de druk onder mijn edele delen is weg.maar ik heb nog altijd dat ambetant,warm en irriterend gevoel juist onder mijne zak!wat kan hier allemaal de oorzaak van zijn?

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 16 jul 2005 13:29
door casran
Voor wie zo'n Sell Italia Flite gel flow (met gat in het midden) wil heb ik er nog wel eentje liggen (mail daarvoor!), met opdruk "Eddy Merckx". Mijn fiets werd standaard geleverd daarmee, maar ik heb hem er ongebruikt afgehaald en een fy'zi:k Arione erop gezet.

Gel Flow Zadel

Geplaatst: 19 jan 2006 16:37
door soloist
Heb kortgeleden de Selle Italia Flite Gel flow gekocht op aanraden van mijn fm als remedie tegen mijn slaapzak. Het scheelt iets maar ben er nog niet vanaf. Misschien een kwestie van het zadel nog iets anders afstellen. Knap waardeloos om af en toe te moeten kijken of het zaakje er nog hangt omdat het voelt alsof er niks meer zit...