Pagina 1 van 9

Fiets augustus

Geplaatst: 05 aug 2005 23:37
door diogenes
WAARDELOOS NUMMER. Lag binnen een minuut of 5 aan de kant.

Gr, Diogenes

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 01:00
door ilfalco2004
Ik ga fiets nu echt afbestellen, alweer NIKS, NADA, NOTHING.

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 09:35
door diogenes
Er stond niet 1 artikel in dat ik interesant vond. Een echt "komkommernummer" voor in de zomer.

Heeft iemand de nieuwe TOUR al?

Ik ga, denk ik, FIETS er uit gooien en neem dan een buitenlands blad er bij waar alleen artikelen over racefietsen in staan.

Gr, Diogenes

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 12:15
door schmo
Nieuwe TOUR is wel aardig, pedalentest, wederom een verhaal over carbon met foto's uit de Martec fabriek waar je goed kan zien dat ze bezig zijn met frames voor oa Kuota, Orbea en Specialized. Een uitgebreide terugblik op de TdF en een stuk over overtraining om de highlights maar te noemen...

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 14:28
door scottwilko
Voor al die mensen die mtb belachelijk vinden en dat er veel te veel van in de fiets staat heb ik goed nieuws. Want voor welke fietsen wordt nu het meeste research gedaan? precies en na een paar jaar komen die noviteiten ook weer op de racefietsen terecht (kijk bv. naar het hollowtech systeem)

alleen kunnen ze bij fiets niet lezen denk ik want de racefietsen van scott heten toch echt speedster en niet speeder.

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 14:32
door uphillonly
Bij mij is de fiets er zelfs helemaal nog niet. Krijg hem standaard op zaterdagmiddag wordt er wel een beetje zat van eigenlijk. Kan Fiets al kopen in de winkel op vrijdag.

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 15:07
door schmo
Quote: Origineel geplaatst door scottwilko op 06 Augustus 2005
Voor al die mensen die mtb belachelijk vinden en dat er veel te veel van in de fiets staat heb ik goed nieuws. Want voor welke fietsen wordt nu het meeste research gedaan? precies en na een paar jaar komen die noviteiten ook weer op de racefietsen terecht (kijk bv. naar het hollowtech systeem)Lekker belangrijk voor de mensen die niet geinteresseerd zijn in de mtb, voor hen wordt het pas relevant als iets op de racefiets komt, als die dingen al op de racefiets verschijnen. Verende frames en voorvorken, schijfremmen en wat al niet zijn alleen leuk voor op de mtb. 10-speed, compactcrankstellen en dual pivot remmen zijn even wat race-innovaties die me zo te binnen willen schieten...

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 15:47
door daniel1975
Over ATB is nu eenmaal veel meer te schrijven. Er gebeurt veel meer, techniek is veel mooier en het aanbod is veel diverser. Verschillende typen veerstystemen, veel verschillende vorken, etc.
Waarom zegt iedereen die altijd klaagt zijn abbo niet DAADWERKELIJK op? Ik heb race en atb (zoals velen) en vermaak mij prima.
Oja, 1 ding ben ik het zeker ook mee eens: dat hij eerder in de winkel ligt dan op mijn vloermat!!!! Slaat nergens op!

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 15:52
door schmo
Effe vorr de duidelijkheid: bij mij is vorige maand het LAATSTE exemplaar op de mat gevallen. Misschien dat ik nog eens een los nummer koop, maar dan moet er niet teveel mtb instaan

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 17:03
door mensma
Het irritante is dat ze zeggen dat er zomers meer race is en 's winters meer ATB, maar daar is dus niets van te merken. Jammer. Daarnaast zien de foto's er in de rubriek gezien en getest ontzettend korrelig uit, erg amateuristisch... En ook ik ben het er mee eens dat de abonnees het blad eerder in de bus moeten hebben, dit is gewoon de omgekeerde wereld...

Fiets augustus

Geplaatst: 06 aug 2005 17:50
door daniel1975
Ik heb hem net met 2 bakken koffie ook eens rustig doorgebladerd en ik vind het zeker geen leeg nummer. De voorvorkentest is best aardig en er zitten leuke leesstukken tussen.
Zou overigens (als opbouwende kritiek) wel eens leuk zijn als er ook eens "topmerk"frames a la DeRosa, Pinarello, Opera, Scott CR1pro, etc in een test zouden zitten. Terugkerende merken als Ridley ken ik nu wel ;)
Oja: en Shimano schijnt het allerbest schakelende ATB-crankstel te hebben. Fijne vooringenomen stelling.....