Pagina 1 van 36

De Twitterrit

Geplaatst: 28 apr 2010 17:35
door superrose

Geplaatst: 28 apr 2010 17:37
door moustache
Ja ik natuurlijk!

Geplaatst: 28 apr 2010 23:46
door marcello
Jammer, maar dan zit ik al in Friesland (11 Stedentocht).

Wel een leuk idee!

Geplaatst: 29 apr 2010 00:44
door steven250
Ik woon in Deventer en doe wel mee :)

ben trouwens wel benieuwd welke route je hebt uitgezocht hier in de omgeving

Geplaatst: 29 apr 2010 00:45
door 53x11
Leuk initiatief! (Dat ik dan weer niet zo goed kan rijmen met je gereserveerdheid tegen terug groeten, maar laten we het daar niet over hebben :-) )

Persoonlijk haak ik niet aan, ik ben niet zo van het fietsen in grote groepen, maar have fun!

Geplaatst: 29 apr 2010 10:38
door superrose
[quote="Steven250"]Ik woon in Deventer en doe wel mee :)

ben trouwens wel benieuwd welke route je hebt uitgezocht hier in de omgeving[/quote]

Daarvoor heb ik iemand die in de buurt woont die een route inelkaar zet.
De route mail ik vantevoren zodat je als je er eentje hebt m in je garmin kan gooien, kan je je maiuladres pm-en zodat ik je de info kan mailen als het zover is

Geplaatst: 29 apr 2010 10:42
door superrose
Omdat de site wegens drukte ineens plat ligt hier de tekst van DE TWITTERRIT

De Twitterrit
Behalve het daadwerkelijke fietsen - bijna dagelijks door Noord-Holland - schrijf ik over fietsen, facebook ik met fietsvrienden en twitter ik met mede-fietsers over fietsen en wordt mijn fietspad virtueel verbreedt tot een 6-baansweg met naast me fietsers uit het hele land. MTB-ers, racers, tourders, tv-kijkers, vip-followers, noem maar op, het hele virtuele peloton van Nederlandse fietsfanaten. Voor mij is het erg leuk om op deze manier mijn passie voor deze sport te delen. Maar ik wil méér!
Op avontuur met mensen met wie ik nog nooit heb gefietst, die ik ken via facebook, hyves, twitter en de internetfora van o.a. Fiets.nl. Een avontuur met een route door een gebied waar ik anders nooit fiets.
Wat ik wil is een rit die we samen maken, met een grote groep fietsers vanuit het hele land, zodat we elkaar kunnen leren kennen, we nieuwe vrienden kunnen maken en met elkaar meer ritten kunnen maken. Noem het een network ride, de ideale kans om èn te fietsen èn nieuwe contacten op te doen ... de Twitterrit ...
De eerste editie vind plaats op 22 mei in Deventer en omstreken: we vertrekken vanuit Deventer voor een rit van 80 km met een stop op 50 km en eenmaal terug in Deventer een hapje pasta bij JackiesNYC.
Naast gewoon een gezellige dag is het beeld dat ik voor ogen heb het begin van een netwerk met fietsliefhebbers. Handig voor fietsafspraken in het gehele land, op de hoogte blijven van mooie lokale tochten of evenementen, of simpelweg een afspraak voor een kopje koffie bij een kennis die op de route ligt.
Ik wil je vragen met me mee te doen, niet alleen met me mee te fietsen, maar ook met me mee te eten en ik wil je vragen om als je een specialiteit hebt en je kunt een bijdrage leveren aan onze tocht, deze dan te delen. Heb je bijvoorbeeld een Garmin? Laad de route van 22 mei op en help met de route, zodat we de weg niet kwijtraken. Heb je enthousiaste fietsmaten? Neem ze mee...
Deelname aan de Twitterrit is helemaal gratis. Wel wil ik je vragen om als je mee rijdt en iemand meeneemt dit vooraf op te geven, zodat ik je de informatie over de rit kan sturen en zodat ik rekening kan houden met de opkomst i.v.m de banaantjes die ik hoop te regelen.
Na de rit bestaat er de mogelijkheid om pasta te eten: JackiesNYC wil speciaal voor ons voor een mooie prijs een lekkere maaltijd maken. Als je een vorkje mee wilt prikken, hoor ik dit ook graag vooraf, i.v.m. de reservering.
Ridewithrose@hotmail.com

Geplaatst: 29 apr 2010 10:47
door bontempi56
Jammer dat het op een zaterdag is anders was ik graag van de partij geweest.
:(:(:(

Geplaatst: 29 apr 2010 10:50
door superrose
Volgende keer maar op een zondag dan heh :)

Geplaatst: 29 apr 2010 10:51
door bontempi56
[quote="superrose"]Volgende keer maar op een zondag dan heh :)[/quote]

Dan ben ik zeker van de partij :D

Geplaatst: 29 apr 2010 11:02
door twor
hier doet de site het nog wel.
Ik meld me overigens niet aan met 2 kleine kinderen kan je niet zomaar meer even de heel dag weg gaan

/offtopic
als ik naar de site van madame peacock ga krijg ik de volgende tekst:
Please upgrade your Flash Player.
Already have Flash Player? Click here if you have Flash Player 8 installed.

Ik denk dat je flash detectie scriptje niet helemaal goed is want ik heb versie 10 hier geïnstalleerd staan. Als ik 'Already have Flash Player? Click here if you have Flash Player 8 installed.' klik zie ik je site ook goed. Ik zie dat het in internet explorer wel goed gaat, het flash detectie stukje is niet compatible met andere browsers. Je zou dit (http://www.adobe.com/products/flashplay ... ction_kit/) kunnen gebruiken om het op te lossen.
/einde bemoeizuchtig stukje offtopic

Geplaatst: 29 apr 2010 11:13
door superrose
Dat is de site van het meisje wat het online heeft gezet voor me, ik geef het aan haar door, beetje lullig idd voor haar dan :)