Re: Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
Geplaatst: 27 dec 2025 11:38
Ontdanks die overdaad aan Iers zeezout lijkt het me toch een redelijk flauw persoon.
Maar goed, we dwalen af. Zojuist de rund- en varken restanten van de gourmet sessie door de gehaktmolen gehaald.
Het resultaat is een zeer variabel gekruid hoh gehaktje. Eerst even een klein gehaktballetje gebakken om te proeven of het wat is. Het toevoegen van overige kruiden is (zacht gezegd) overbodig. Hopelijk brengt wat bleekselder de boel in balans.
Zodoende staat er een (denk ik) lekker pasta sausje op het vuur. Of het ook naar Italiaanse maatstaven is krijg ik vanavond wel te horen.
Tegelijk ben ik bezig met een pan snert, voor morgen uiteraard.
De luchten die de afzuigkap naar buiten braakt moeten toch ook wel gemengd ruiken voor de toevallige passanten.
Maar goed, we dwalen af. Zojuist de rund- en varken restanten van de gourmet sessie door de gehaktmolen gehaald.
Het resultaat is een zeer variabel gekruid hoh gehaktje. Eerst even een klein gehaktballetje gebakken om te proeven of het wat is. Het toevoegen van overige kruiden is (zacht gezegd) overbodig. Hopelijk brengt wat bleekselder de boel in balans.
Zodoende staat er een (denk ik) lekker pasta sausje op het vuur. Of het ook naar Italiaanse maatstaven is krijg ik vanavond wel te horen.
Tegelijk ben ik bezig met een pan snert, voor morgen uiteraard.
De luchten die de afzuigkap naar buiten braakt moeten toch ook wel gemengd ruiken voor de toevallige passanten.
