Pagina 3 van 3
Geplaatst: 04 nov 2009 18:41
door waterman
ja klopt wel, dat is ook met traditioneel eigen gemaakte sate. Alhoewel ze kunnen verschillen
van smaak, kan daar geen een sate uit de winkel aan tippen, vind ik tenminste.
Geplaatst: 04 nov 2009 18:54
door rubenio
Ja maar dan ben je ook weer 2 uur bezig om je blender schoon te maken
Geplaatst: 05 nov 2009 16:52
door bakboord1
Met een stokbroodje moet dat toch wel gaan lijkt me.

Geplaatst: 07 nov 2009 00:40
door superrose
zeg heeft iemand nu die pindakaas al voor je? Waar woon je eigenlijk?
Geplaatst: 07 nov 2009 22:44
door simen
[quote="luna"]`Waarom niet gewoon je eigen pindakaas maken, pinda's, zout, en arachide olie in de blender en klaar.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.
Geplaatst: 08 nov 2009 01:28
door -divo-
[quote="simen"][quote="luna"]`Waarom niet gewoon je eigen pindakaas maken, pinda's, zout, en arachide olie in de blender en klaar.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.[/quote]
je moet er dan alleen wel op schrijven : "binnen 2 weken opeten"
zelfgemaakte pindakaas is nl niet heel erg lang houdbaar.
Geplaatst: 08 nov 2009 19:42
door noppie
Ik hou meer van hagelslag.