Voor alle discussies en vragen over racefietsen in het algemeen. Geen koopadviezen!

Time site

doedelzak
Forum-lid
Berichten: 28
Lid geworden op: 08 apr 2006 21:05

doedelzak 03 mei 2006 20:49

Als ik op de link van Time fietsen klik kom ik terecht op http://www.frame-works.nl/ maar deze website is nog niet klaar. Weet er iemand een site waar je info vindt over Time fietsen en onderdelen?
Alvast bedankt

Gebruikersavatar
amclassic-fan
Moderator
Berichten: 24321
Lid geworden op: 23 jun 2004 17:56
Locatie: Leende

Gebruikersavatar amclassic-fan 03 mei 2006 21:22

‘Whatever you do, those other fuckers are doing more.’
Afbeelding

bo11gevers
Forum-lid
Berichten: 385
Lid geworden op: 10 aug 2005 00:47

bo11gevers 25 jun 2006 00:05

Hallo Iedereen,
Nu ik zag dat er hier ook een Time site was wilde ik graag mijn Time VX Edge met jullie delen. Ik ben van plan om jullie ook zowat op de hoogte te houden van mijn komende updates en resultaten (als er interesse is natuurlijk) ik heb alvast enkele foto's gemaakt (ze zijn niet perfect maarja ik ben dan ook geen fotograaf maar wel een renner). Dus ik heb dus een Time VX Edge frame dat ik gekregen heb voor mijn verjaardag van mijn allerliefste ouders. Ik heb hem kunnen aankleden met Campagnolo Record en Zipp wielen met enkele 'weightweenie' upgrades en natuurlijk is ook mijn doel om de UCI limiet te bereiken zonder dat mijn fietsje in elkaar zakt .
Enkele upgrades van de voorbije weken: Zero Gravity Tit 06 remmen, Zipp 404 clincher wielen, Titaniumkit voor de voorderailleur, Crankbrothers Quatro SL pedalen (worden snel nog de volledige titaniums).                                       En dan ziet hij er ongeveer zo uit:
color=#006699http://img48.imageshack.us/my.php?image=afbeelding3042vm.jpg
[img=http://img217.imageshack.us/img217/517/ ... 9db.th.jpg]
Nu kreeg ik een week of twee het geluk via weightweenies een goedkoop stel Zipp 303's te kunnen kopen, ik heb dan ook niet getwijfeld en heb ze meteen laten overkomen. Deze wielen worden nog geupgraded met Soul Kozal naven en als alles goed is met Pillar Titanium spaken maar dat is voor later. Ik heb gisteren een paar Veloflex Carbon tuben gekocht(de Records Kevlar waren uitverkocht) en ik moet zeggen (je hebt volledig gelijk Casran, zwarte banden zijn mooier) dat hij zo nog mooier is met zwarte banden. Ik schaf me binnekort ook zwarte Veloflexen aan voor mijn 404's. En met de Zipp 303's geef het dit resultaat:
[img=http://img88.imageshack.us/img88/6107/a ... 2qk.th.jpg]
[img=http://img155.imageshack.us/img155/2724 ... 6hy.th.jpg]
[img=http://img65.imageshack.us/img65/8274/a ... 9wx.th.jpg]
De ideale (of toch bijna) fiets om de klimwedstrijden mee aan te vatten op enkele kleine details na nog.                                                                             Ik heb nog enkele onderdelen besteld en die zouden normaal gezien rond volgende week arriveren waaronder: Carbon-Ti kettingbladen, carbon achterderailleurplaatje, Tiso derailleurwieltjes, Titaniumboutjes, twee titanium afstelschroefjes voor de achterderailleur en van deze onderdelen komen dan ook volgende week nieuwe foto's. Ook zou ik nog graag mijn crank veranderen in een Time ASX Titan crank en dat zal iets zijn voor de komende weken, heeft iemand misschien al ervaring met dit crankstel en zo ja, welke? Oh ja ook komt er volgende week nog een M2 Racer zadelpenklemmetje binnen (spijtig dat een bedrijf dat zulke hoogwaardige onderdelen produceert de deuren moet sluiten) ook hiervan komen foto's hoor. Ik denk dat dit voorlopig alles is van wat er op mijn verlanglijstje staat maar als er nog nieuwe onderdelen bijkomen houd ik jullie op de hoogte.
Ik rij natuurlijk wedstrijden en ik ben tweedejaars nieuweling en ben behoorlijk op dreef met enkele goede resultaten zoals: 9de in Trognée (klimkoers), 10de in Retie, 11de in Rauw, 4de in Vliermaal en 8ste in Overijse . Tot nog toe heb ik nog maar weinig wedstrijden kunnen rijden omdat ik ook ijshockey speel en omdat nu ik nu net de examens achter de rug heb die goed verlopen zijn.
Ik houd jullie op de hoogte met nog vele foto's en hopelijk goede resultaten.
Oh ja, ik wil ook de mensen van Van Eyck sport Tessenderloo bedanken omdat zij mij vele keren geholpen hebben in de keuze van mijn materiaal en met me te helpen met enkele tegenslagen. Bij Van Eyck Sport bieden ze u altijd een goede prijs aan, producten die voor u passen en waar zij u deskundig uitleg over kunnen geven. http://www.vaneycksports.be
Ook wil ik Jürgen Kaiser bedanken van xx-light-bikes die me heeft geholpen bij het opbouwen van mijn wielen en die u ook altijd wil helpen met allerlei dingen. http://www.xx-light-bikes.de
 
Hopelijk vinden jullie mijn fiets leuk en geeft hij misschien stof tot discussie waardoor wij allemaal misschien wat meer te weten kunnen komen over speciale onderdelen en Time fietsen.
 

bike_add1ct
Forum-lid
Berichten: 3324
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:33

bike_add1ct 25 jun 2006 02:30

Lol, dit is niet "De Time Site" bo, maar het betreft een vraag over de website van Time. Ik kende je fiets al van WW, mooi ding, op een paar minpuntjes na (zijn al door meerdere personen genoemd). En je posting is een rotzooi

Gebruikersavatar
amclassic-fan
Moderator
Berichten: 24321
Lid geworden op: 23 jun 2004 17:56
Locatie: Leende

Gebruikersavatar amclassic-fan 25 jun 2006 12:09

dubbelpost van Bo dus laten we het maar even op het andere topic houden.
‘Whatever you do, those other fuckers are doing more.’
Afbeelding

Plaats reactie