Geef hier je mening over wat je van het magazine vindt.

FIETSVROUW !

bike_add1ct
Forum-lid
Berichten: 3324
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:33

bike_add1ct 13 sep 2007 15:18

[quote="Rocketboy"]@bike_add1ct : hoe krijg je die foto's zo op het forum. Heb heel de avond geprobeerd via de "Casran" methode, maar ze de size is te groot om te posten (origineel 3Mb & 4Mb).
Zal ik ze anders naar jou sturen, zodat jij kan proberen ?
Is volgens mij het ultieme bewijs...[/quote]

Hm, wellicht is het verstandig eerst de foto's even te resizen naar een 1024x768 resolutie, mijn favo progje daarvoor is Irfanview, kan je hier downloaden. Opslaan als JPG (BMP wordt veel te groot), dan zijn ze als het goed is van een fatsoenlijke grootte en kan je ze uploaden via het welbekende Imageshack. Dan [ img ] WWW.JE-FOTO-HIER.COM [ /img ] (spaties weg) en hij zou hier moeten staan.

Als het écht niet lukt mag ze ook wel mailen hoor :)

Gebruikersavatar
Rodrick
Forum-lid
Berichten: 285
Lid geworden op: 29 mar 2007 12:01

Gebruikersavatar Rodrick 13 sep 2007 19:40

beste Zombie, het beste bewijs dat de stukjes van de Fietsvrouw een enorme toevoeging zijn aan Fiets en dat ze bepaald niet mogen worden overgeslagen, heb je nu zelf geleverd. Hoe had je immers ooit achter het nutteloze van de steunkous en het prestatiebevorderende van de zonnebrandcreme gekomen?

zombie
Forum-lid
Berichten: 1902
Lid geworden op: 05 mei 2004 11:39

zombie 14 sep 2007 21:34

[quote="Rodrick"]beste Zombie, het beste bewijs dat de stukjes van de Fietsvrouw een enorme toevoeging zijn aan Fiets en dat ze bepaald niet mogen worden overgeslagen, heb je nu zelf geleverd. Hoe had je immers ooit achter het nutteloze van de steunkous en het prestatiebevorderende van de zonnebrandcreme gekomen?[/quote]

zij is nu wel de oorzaak mijn afvalligheid t.o.v mijn ex-held Millar. Het is toch moeilijk enige verering te tonen aan een ingevette vent.
De gehele mystiek rond de steunkous is me ontnomen in een column die ik in eerste instantie al niet wilde lezen.
Nu kan ik ze hooguit dragen tijdens een ijskoude winterrit met de leugen dat het beenwarmers zijn.
Tja, ik had van een vrouw toch meer sympathie ten opzichte van een kous verwacht....

ps; vanavond is weer Euromillionstrekking. Mijn vingers zijn alvast gekruist. Bij deze kan ik al melden dat ik bij de grote winst al zeker 1 pallet steunkousen schenk aan Fietsvrouw.
<a target="_blank" href= "http://imageshack.us"><img border="0" src= " http://img463.imageshack.us/img463/5630/kelvin2vq.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;"></a> Catch your Ride

Gebruikersavatar
Rodrick
Forum-lid
Berichten: 285
Lid geworden op: 29 mar 2007 12:01

Gebruikersavatar Rodrick 16 sep 2007 20:00

@zombie: heb ook ooit wel eens Robbie McEwen aan de zonnebrand gezien. Zou het een Angelsaksisch fenomeen zijn? Wellicht kun je trouwens met je steunkousen iets in de atletiek gaan doen. Bram Som heeft ook witte benen en dat is echt geen zonnebrandcreme. Maar ja, hoe laag kun je gaan: atletiek! :-)

Plaats reactie