ja klopt wel, dat is ook met traditioneel eigen gemaakte sate. Alhoewel ze kunnen verschillen
van smaak, kan daar geen een sate uit de winkel aan tippen, vind ik tenminste.
PINDAKAAS GEZOCHT
- superrose
- Forum-lid
- Berichten: 3276
- Lid geworden op: 02 sep 2009 00:36
- Locatie: Amsterdam totdat ik terug de provincie in ga
- Contact
zeg heeft iemand nu die pindakaas al voor je? Waar woon je eigenlijk?
Een paar uur op de fiets, het maakt alles zo simpel.
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
[quote="luna"]`Waarom niet gewoon je eigen pindakaas maken, pinda's, zout, en arachide olie in de blender en klaar.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.
Zij is ook tegen
[quote="simen"][quote="luna"]`Waarom niet gewoon je eigen pindakaas maken, pinda's, zout, en arachide olie in de blender en klaar.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.[/quote]
je moet er dan alleen wel op schrijven : "binnen 2 weken opeten"
zelfgemaakte pindakaas is nl niet heel erg lang houdbaar.
Zonder toevoegingen , en veeel lekkerderder. Dan proef je pas wat voor tweede rangs pinda's ze in de
fabrieks pindakaas doen.
[/quote]
+ De voldoening van het zelf bezig zijn met je eten in plaats van met de etiketten.[/quote]
je moet er dan alleen wel op schrijven : "binnen 2 weken opeten"
zelfgemaakte pindakaas is nl niet heel erg lang houdbaar.