Voor fietsgerelateerde topics die niet in een andere categorie passen.

Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.

Patrick VB
Forum-lid
Berichten: 958
Lid geworden op: 08 feb 2024 21:03
Locatie: Oilsjt (Aalst)/Rendeux

Patrick VB 01 nov 2025 16:23

Voor vanavond stukje gebraad van everzwijn op 't menu, vergezeld van wat bitter en zoet.

0475
Forum-lid
Berichten: 1282
Lid geworden op: 05 apr 2020 09:56

0475 01 nov 2025 16:42

We weten het nog niet, patat of frites, we twijfelen nog.

Gebruikersavatar
CampaYolo
Forum-lid
Berichten: 1318
Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust

Gebruikersavatar CampaYolo 01 nov 2025 16:58

Patrick VB schreef: 01 nov 2025 16:23 Voor vanavond stukje gebraad van everzwijn op 't menu, vergezeld van wat bitter en zoet.
Oeh, everzwijn. Ik ben jaloers.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid HC
Berichten: 6951
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 01 nov 2025 18:02

0475 schreef: 01 nov 2025 16:42 We weten het nog niet, patat of frites, we twijfelen nog.
Wat is dan het verschil . . . ? :roll:
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid HC
Berichten: 6951
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 01 nov 2025 18:04

Vanavond gewoon iets simpel, een baguette traditionnel (bakkerij "le fournil de Sébastien") met ossenworst en een pikant sausje erop. 😉
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 43464
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 01 nov 2025 18:58

Patrick VB schreef: 01 nov 2025 16:23 Voor vanavond stukje gebraad van everzwijn op 't menu, vergezeld van wat bitter en zoet.
Bizar hoe dan everzwijn in mijn hoofd altijd deze associatie oproept :D

Afbeelding
Als ze mij missen, dan ben ik…….FIETSEN!

bever
Forum-lid
Berichten: 2433
Lid geworden op: 19 aug 2009 01:06
Locatie: Agga

bever 01 nov 2025 19:18

hehe :mrgreen:

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid HC
Berichten: 7338
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 01 nov 2025 21:30

0475 schreef: 01 nov 2025 16:42 We weten het nog niet, patat of frites, we twijfelen nog.
Afbeelding
Life is too short for not riding tubulars..euhhh tubeless :mrgreen:

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 2406
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 01 nov 2025 22:14

:lol:
Adversity is the Catalyst of Change

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6940
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 05 nov 2025 09:03

Net als ontbijt een paar volkoren pannenkoeken gebakken.
Lekker besmeerd met Doce de Abobora con nozes.
Knappe cappuccino erbij.

Fijne dag!

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6940
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 14 nov 2025 10:29

Heb net een enorme pan Rendang opgezet................dat ruikt zo goed..............

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 2406
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 15 nov 2025 16:07

Ik had eigenlijk hetzelfde idee gisteren. Maar toen ik bij de Turkse slager kwam hadden ze prachtig lamsstoofvlees in de aanbieding. Dus daar maar een kilo van gekocht.

Bij wijze van experiment heb ik er wat mooie stukjes uitgehaald en in een mengsel van bakpoeder en limoensap laten marineren (om het extra mals te maken) en daarna gekruid.
Die stukken zijn aan een spies geregen en boven een restje houtskool geroosterd. Geweldig resultaat: heerlijk mals vlees wat door het druipende vet op de gloeiende kooltjes een heerlijke geur en smaak heeft gekregen.

Geserveerd met een yoghurt vermengd met munt, oregano en geraspte ui. Echt een aanrader.

Het overige lamsvlees is een stoofpotje geworden met Turkse paprika, tomaat, rode ui, knoflook en diverse oosterse kruiden.
Afgemaakt met een dikke lepel yoghurt en een blikje kikkererwten.

Ook een groot succes!

Daarbij een mooie pilav, verse salade met feta en dille en wat lekkere bijgerechten van knapperige groenten in olijfolie.

Een koninklijke maaltijd 😋
Adversity is the Catalyst of Change

Plaats reactie