Voor fietsgerelateerde topics die niet in een andere categorie passen.

Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.

kxlight
Forum-lid HC
Berichten: 5909
Lid geworden op: 16 nov 2005 22:05

kxlight 31 okt 2025 13:21

Na de spruitjes, wat staat er op tafel bij t ontbijt?
Aftrap hier: havermout met wat fruit(banaan, bessen oid)

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid HC
Berichten: 6952
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 31 okt 2025 14:27

Twee geroosterde volkoren boterhammen met pindakaas. 😉

Afbeelding
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless

pino
Forum-lid HC
Berichten: 5731
Lid geworden op: 16 apr 2004 18:32
Locatie: Apendorp NL

pino 31 okt 2025 14:40

Ziet eruit als poep, ruikt naar poep, heeft de consistentie van poep, smaakt naar poep...

(maar satehsaus vind ik wel lekker :-). )
Niet zijken maar reiden !

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid HC
Berichten: 6952
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 31 okt 2025 16:07

pino schreef: 31 okt 2025 14:40 Ziet eruit als poep, ruikt naar poep, heeft de consistentie van poep, smaakt naar poep...

(maar satehsaus vind ik wel lekker :-). )
Dan bedoel je zoiets maar dan wat pittiger met sambal, toch: :lol:

Afbeelding
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless

pino
Forum-lid HC
Berichten: 5731
Lid geworden op: 16 apr 2004 18:32
Locatie: Apendorp NL

pino 31 okt 2025 16:09

Type 6 lijkt er het meest op.
Maar on-topic, lekker zuurkool vanavond.
Niet zijken maar reiden !

Gebruikersavatar
Orlok
Forum-lid HC
Berichten: 6952
Lid geworden op: 01 dec 2012 12:18
Locatie: Almere

Gebruikersavatar Orlok 31 okt 2025 16:14

pino schreef: 31 okt 2025 16:09 Type 6 lijkt er het meest op.
Maar on-topic, lekker zuurkool vanavond.
Zuurkool of Choucroute (Franse variant)
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless

pino
Forum-lid HC
Berichten: 5731
Lid geworden op: 16 apr 2004 18:32
Locatie: Apendorp NL

pino 31 okt 2025 16:19

Orlok schreef: 31 okt 2025 16:14
pino schreef: 31 okt 2025 16:09 Type 6 lijkt er het meest op.
Maar on-topic, lekker zuurkool vanavond.
Zuurkool of Choucroute (Franse variant)
Choucroute is ook lekker. Bijna vaste prik als we in de Elzas zijn. Lekker met de nodige vleeswaren en een Riesling.
Nu zuurkool eenvoudig met spekjes en ananas.
Niet zijken maar reiden !

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid HC
Berichten: 7338
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 31 okt 2025 16:24

Spruitjes stampot met varkenshaas. Beetje mosterd - Chimay blauw en dan lekker snurken. Daarna nog een nachtdienst.
Life is too short for not riding tubulars..euhhh tubeless :mrgreen:

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 43472
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 31 okt 2025 18:23

pino schreef: 31 okt 2025 14:40 Ziet eruit als poep, ruikt naar poep, heeft de consistentie van poep, smaakt naar poep...
Ik denk dan direct: hoe weet je dat zo zeker? :roll: :twisted:
Als ze mij missen, dan ben ik…….FIETSEN!

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 2408
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 31 okt 2025 19:36

rene schreef: 31 okt 2025 16:24 Spruitjes stampot met varkenshaas. Beetje mosterd - Chimay blauw en dan lekker snurken. Daarna nog een nachtdienst.
Hopelijk niet in een besloten ruimte met collega’s: prrt, frrt, knetter… “oew voa! wie zit hier te ruften?!” :lol:
Adversity is the Catalyst of Change

Gebruikersavatar
Ernie C.
Forum-lid HC
Berichten: 18389
Lid geworden op: 18 jun 2012 15:43

Gebruikersavatar Ernie C. 01 nov 2025 06:02

Orlok schreef: 31 okt 2025 14:27 Twee geroosterde volkoren boterhammen met pindakaas. 😉

Afbeelding
Toen 50% vet en 13% koolhydraten nog iets was om met trots te adverteren... :lol:
Campagnolo Ultra Dork

Gebruikersavatar
CampaYolo
Forum-lid
Berichten: 1318
Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust

Gebruikersavatar CampaYolo 01 nov 2025 16:13

Een mooi stuk rundvlees staat klaar. Ingesmeerd (lichtjes) met zout, peper, komijn en honing. En een snufje koffie. De smaak moet vooral komen van de kooltjes waarop het vlees wordt gegaard. (Naast de smaak van het vlees zelf dan)
De rest is vrij basic.
De aardappels worden gegratineerd, de sla wordt door vrouwlief gemaakt een simpel pompoensoepje vooraf. Een bedruipt stokbrood staat te garen in de oven. En een heerlijk Lambiekje ligt klaar voor bij de soep. Wat we drinken bij het vlees moet nog beslist worden.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.

Plaats reactie