Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Wahoo ELEMNT GPS

tetelepta
Forum-lid
Berichten: 18
Lid geworden op: 22 dec 2014 00:29

tetelepta 20 jun 2021 22:33

Ik had gisteren ook problemen nadat ik tijdens het fietsen mijn bestemming aan had gepast. Het berekenen van de route lukte mijn Roam niet en liep een aantal keer vast waarna er een automatische herstelprocedure startte. Opnieuw de bestemming ingeven resulteerde weer in vastlopen... Thuis een reset gedaan en toen deed hij het weer.

Dinsdag wordt hij opgehaald voor RMA

Gebruikersavatar
Hanz Bé
Forum-lid
Berichten: 3671
Lid geworden op: 14 jan 2011 18:17
Locatie: Veenendaal

Gebruikersavatar Hanz Bé 21 jun 2021 09:40

Nog een “smartphonevraag”……
Ik overweeg een overstap van Android naar iPhone. Er is (meen ik) een periode geweest dat de connectie/ samenwerking met iPhone problematisch was. Is dat inmiddels opgelost?

barmic
Forum-lid
Berichten: 85
Lid geworden op: 15 mar 2007 22:00

barmic 22 jun 2021 21:12

Kort maar krachtig, Nee!
Tenminste bij mijn niet. Via Bluetooth gaat het prima maar wifi of je iPhone als hotspot, werkt heel slecht.

Op het moment is het allemaal maar wat matig met de wahoo. Tijdens mijn laatste ritten moet de wahoo vaak opnieuw opstarten ( bij een rit van 100km zelfs 5 keer)
Nee op het moment ben ik er zeker niet blij mee👎🏻

Oeps 😬 boven staande gaat wel over de Roam
Wat wil je...? Geluk of Gelijk

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 07 aug 2021 22:41

Ik krijg met mijn Wahoo Roam geen geluidje meer bij een verkeerde afslag.
Al flink gezocht maar kon niets vinden hoe ik dit aan kan zetten. (kan ook aan mij liggen :oops:)
Iemand de oplossing?
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 09 aug 2021 20:10

Volgens mij gelukt, moet je tijdens een route fietsen op route drukken (linksonder knop) en dan kun je het geluid aan of uit zetten.
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
Kneh
Forum-lid
Berichten: 93
Lid geworden op: 02 apr 2014 20:49

Gebruikersavatar Kneh 09 aug 2021 20:49

Dan had je dus geen enkel geluid meer.

Ook niet als er een afslag aankwam en de bevestiging dat je de afslag correct had genomen.

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 09 aug 2021 21:15

Klopt maar de geluiden bij een afslag had ik eerst ook uit staan..
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 19 dec 2021 14:25

De Wahoo Roam staat bekend om de lange accuduur.
Vandaag begonnen met 27%, moet goed zijn voor een rit van 4 a 5 uur.
Na nog geen 2 uur viel de Wahoo ineens uit.
Gisteren ook al van 40% naar 4% iets meer al 4 uur onderweg geweest.

Ligt dit aan het vochtig weer? Vandaag ook een nieuwe update,
hopelijk de volgende rit weer goed.

Heeft iemand meer hier last van?
Bikers are not alone

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 1040
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 19 dec 2021 17:24

Vandaag nog een uurtje buiten geweest en geen last van gehad.

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 1040
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 19 dec 2021 17:28

Op mijn roam staat enkel Nl en B als kaarten plus de rittenhistorie en een 50-tal routes maar nu is het geheugen op. Hoe kan ik geheugen vrijmaken voor kaartupdates? Het kan lijkt me niet aan die 50 routes liggen.

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 23 jan 2022 17:34

Sinds enkele weken heb ik een "probleem" met de Wahoo Roam. Had eerst op mijn kaart (als ik fiets) bovenin de "gemiddelde snelheid" en "afstand nog te gaan" velden staan. Meer niet.
Nu moet ik telkens één van die twee verwijderen in de Android app en opnieuw toevoegen, terwijl het eerst altijd meteen verscheen.
lijkt er op dat die de verandering (één veld erbij zetten) niet opslaat. Ik heb alle laatste updates (Wahoo Roam en app).
Als ik op de app kijk staat wel dat die twee velden gewoon staan geselecteerd. Vervelend.
Iemand meer hier last van?
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1723
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 25 jan 2022 23:11

Puffdaddy schreef: 23 jan 2022 17:34 Sinds enkele weken heb ik een "probleem" met de Wahoo Roam. Had eerst op mijn kaart (als ik fiets) bovenin de "gemiddelde snelheid" en "afstand nog te gaan" velden staan. Meer niet.
Nu moet ik telkens één van die twee verwijderen in de Android app en opnieuw toevoegen, terwijl het eerst altijd meteen verscheen.
lijkt er op dat die de verandering (één veld erbij zetten) niet opslaat. Ik heb alle laatste updates (Wahoo Roam en app).
Als ik op de app kijk staat wel dat die twee velden gewoon staan geselecteerd. Vervelend.
Iemand meer hier last van?
Vandaag nieuw update zowel voor de Roam zelf als de Wahoo app.
Nog steeds hetzelfde probleem.
Bikers are not alone

Plaats reactie