Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 1956
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 08 jul 2020 14:25

New Firmware:

BOLT WB15-7924 - 7 July, 2020
Fixed: Missing Pioneer power data

https://support.wahoofitness.com/hc/en- ... re-Updates

tommeke14
Forum-lid
Berichten: 1975
Lid geworden op: 24 okt 2008 22:57

tommeke14 12 jul 2020 00:13

Hij wil die update bij mij niet doen. Er gebeurt gewoon niks, hij blijft zoeken naar de update geeft ie aan.

Vandaag een lange ronde gefietst, hij heeft wel m’n rittijd en hoogtemeters opgeslagen, maar de rest niet. Geen kaart en op Strava ook geen segmenten.

Weet iemand hoe dat kan?

Gebruikersavatar
Tfdv
Forum-lid
Berichten: 43
Lid geworden op: 30 nov 2015 18:04
Locatie: Hilversum

Gebruikersavatar Tfdv 12 jul 2020 09:01

De update lukte bij mij ook niet in eerste instantie.
De Bolt zelf opnieuw verbinden met de Wi-Fi loste het op.
Giant TCR Advanced 1
Wahoo Elemnt Bolt
https://www.strava.com/athletes/2862632

mumares
Forum-lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 15 apr 2012 18:41

mumares 15 jul 2020 06:52

Nog iemand issues met power readings en bolt sinds laatste update? BOLT WB15-7930 vind er nog niets van terug op website

Smultie
Forum-lid
Berichten: 22
Lid geworden op: 11 jun 2015 12:02

Smultie 15 jul 2020 10:41

Wat gaat er fout @mumares?

Gebruikersavatar
Theo V
Forum-lid HC
Berichten: 4844
Lid geworden op: 14 mar 2008 18:47
Locatie: In de kop van ....

Gebruikersavatar Theo V 15 jul 2020 11:40

Afgelopen weekend voor het eerst "problemen" met de Bolt.
Mijn cadansmeter stopte er spontaan mee na dat ik op de Texelse pont was geweest.
De eerst volgende rit deed hij het weer als vanouds.
Ook stopte mijn live-tracking er opeens mee, vertelde mijn vrouw.
Dit was na een kilometer of 60.
Toen ik toevallig gistern op mijn app keek zag ik dat dit dus in de app was uitgeschakeld.
Heel vreemd, nog niet eerder last van gehad.
Op zich ben ik zeer tevreden over de Bolt.

mumares
Forum-lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 15 apr 2012 18:41

mumares 15 jul 2020 13:21

Smultie schreef: 15 jul 2020 10:41 Wat gaat er fout @mumares?
Extreem lage vermogens, ook al lukt kallibreren perfect.
Als ik echt hard doortrap, lijken de waarden me wel correct.
Kan perfect aan Powermeter (4iii) zelf liggen, maar vond het wel toevallig.

Batterij even vervangen en zien als het daarmee is opgelost. Ze zouden bij het releasen van firmware best wel eerst melding maken van wat de update zou moeten oplossen.

Gebruikersavatar
Rubik
Forum-lid
Berichten: 245
Lid geworden op: 30 mar 2018 17:58
Locatie: Heerenveen

Gebruikersavatar Rubik 15 jul 2020 14:32

Theo V schreef: 15 jul 2020 11:40 Afgelopen weekend voor het eerst "problemen" met de Bolt.
Mijn cadansmeter stopte er spontaan mee na dat ik op de Texelse pont was geweest.
De eerst volgende rit deed hij het weer als vanouds.
Ook stopte mijn live-tracking er opeens mee, vertelde mijn vrouw.
Dit was na een kilometer of 60.
Toen ik toevallig gistern op mijn app keek zag ik dat dit dus in de app was uitgeschakeld.
Heel vreemd, nog niet eerder last van gehad.
Op zich ben ik zeer tevreden over de Bolt.
Bij mij staat de live tracking link opeens ook uit in de app. Vriendin had nog niet geklaagd, is dus recent gebeurd óf had geen impact op de permanente live tracking link die zij gebruikt.

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 1956
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 15 jul 2020 16:40

BOLT WB15-7930 - 14 July, 2020

Stability enhancements

https://support.wahoofitness.com/hc/en- ... re-Updates

Smultie
Forum-lid
Berichten: 22
Lid geworden op: 11 jun 2015 12:02

Smultie 15 jul 2020 19:34

mumares schreef: 15 jul 2020 13:21
Smultie schreef: 15 jul 2020 10:41 Wat gaat er fout @mumares?
Extreem lage vermogens, ook al lukt kallibreren perfect.
Als ik echt hard doortrap, lijken de waarden me wel correct.
Kan perfect aan Powermeter (4iii) zelf liggen, maar vond het wel toevallig.

Batterij even vervangen en zien als het daarmee is opgelost. Ze zouden bij het releasen van firmware best wel eerst melding maken van wat de update zou moeten oplossen.
Hhm, hier geen rare getallen.
Wel lage wattages, maar dat ligt meer aan mijn benen :)

Leonos
Forum-lid
Berichten: 52
Lid geworden op: 04 jun 2015 14:08

Leonos 17 jul 2020 13:48

Als ik een ritje heb geladen met een paar klimmetjes er in, tijdens de rit naar de 'klim pagina' ga, zie ik daar een vlakke lijn, moet deze lijn niet de heuvels aangeven?
En hoe kan ik dit dan instellen?

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 289
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 17 jul 2020 14:45

Als er een hoogteprofiel in je gpx bestand zit wel.
Als dat er niet in zit kun je bv je gpx uploaden op www.judise.nl en dan weer exporteren en met hoogteprofiel aanvinken.

Plaats reactie