Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1438
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 20 aug 2019 22:26

Nee hoor mag je zeggen. zie mijn post boven die van jou.

BTW Het zou kunnen dat er bij jou vanochtend een update was. Ik weet niet precies hoe dat werkt in de play store, maar vanmiddag kon ik nog niet updaten, begin van de avond dus wel.

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 1922
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 20 aug 2019 22:39

Najieto schreef: 20 aug 2019 17:04 Dat denk ik ook wel. Als het een reparatie is voor een klein bedrag vind ik het ook prima. Het zou gaat ongeveer tussen de 2 en 4 weken duren volgens Futurum. We wachten dus rustig af.
Ik heb bij Futurum voor 10€ extra die 5 jaar garantie erbij genomen. Volgens mij houdt geen enkele Bolt het 5 jaar uit bij regelmatig gebruik.

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 275
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 21 aug 2019 08:49

Ik heb nu ook opeens dat hij 10-15 minuten gaat zoeken naar het gps signaal als ik hem opstart, terwijl ik dat nog nooit gehad heb. Hij had het altijd meteen.
Is daar wat aan te doen??

bhanegraaf
Forum-lid
Berichten: 22
Lid geworden op: 20 jun 2016 11:40

bhanegraaf 21 aug 2019 11:40

Hallo,
Sinds jaren ben ik een tevreden wahoo gebruiker, en inmiddels is de halve fietsclub in bezit van deze fietscomputer. (maar ik hoef jullie natuurlijk niet te overtuigen).
Ik maak mijn routes met ridewithgps en telkens wanneer ik thuis kom sync ik mijn gereden tochten. Dit ging altijd goed, tot 1 augustus. Wanneer ik het sync commando kies op de wahoo laat deze ook zien dat er synchroniseerd is met ridewithgps, echter op de site zie ik mijn gereden tochten er niet meer bijkomen. Mijn routes syncen naar de wahoo gaat wel goed en ook het updaten van de firmware ging goed maar loste het probleem niet op.. Zou het kunnen dat er een bestand corrupt is op de wahoo? Iemand anders dit probleem ooit gehad en een oplossing hiervoor?
Groetjes Bart

Gebruikersavatar
Puffdaddy
Forum-lid
Berichten: 1724
Lid geworden op: 08 jan 2008 23:58

Gebruikersavatar Puffdaddy 21 aug 2019 12:46

Bij mij gooit hij de gereden route zo gauw ik op einde heb gedrukt meteen op Strava en RWGPS. Dit heb ik automatisch ingesteld bij de Wahoo app. Soms lukt dit niet altijd, telefoon een keer aan en uit zetten wil dan wel eens helpen. Zelf geen problemen mee gehad dat het niet lukt.
Bikers are not alone

Gebruikersavatar
alliance_0
Forum-lid
Berichten: 1438
Lid geworden op: 08 aug 2010 02:06

Gebruikersavatar alliance_0 21 aug 2019 14:04

Hier ook geen problemen met synchronisatie. De rit staat (na het stoppen) voor ik de tuin binnen ben reeds op Strava, RWGPS en Komoot.

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 25346
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 21 aug 2019 14:09

Ook hier geen problemen, al sync ik alleen met Trainingpeaks.

Gebruikersavatar
Theo V
Forum-lid HC
Berichten: 4807
Lid geworden op: 14 mar 2008 18:47
Locatie: In de kop van ....

Gebruikersavatar Theo V 21 aug 2019 15:10

Puffdaddy schreef: 21 aug 2019 12:46 Bij mij gooit hij de gereden route zo gauw ik op einde heb gedrukt meteen op Strava en RWGPS. Dit heb ik automatisch ingesteld bij de Wahoo app. Soms lukt dit niet altijd, telefoon een keer aan en uit zetten wil dan wel eens helpen. Zelf geen problemen mee gehad dat het niet lukt.
Dat deed hij bij mij ook, tot afgelopen maandag.
Sindsdien moet ik eerst de app openen wil hij het doorzetten naar Strava.
Geen idee hoe dit is gekomen.

bhanegraaf
Forum-lid
Berichten: 22
Lid geworden op: 20 jun 2016 11:40

bhanegraaf 21 aug 2019 15:13

iPhone herstarten en de companion app starten heb ik ook geprobeerd maar heeft bij mij niet geholpen. Dan ben ik blijkbaar de enige met dit probleem Tot augustus heb ik nog nooit problemen met synchroniseren gehad. Om uit te sluiten dat het aan ridewithgps ligt heb ik een komoot koppeling gemaakt, werkt ook niet (melding synchronized maar op de portal verschijnen de ritten evenmin) dus ik vermoed dat er een bestand op de wahoo corrupt is (hoewel ik dan een foutmelding zou verwachten). Ik ga dit probleem bij wahoo voorleggen.

DonVino84
Forum-lid
Berichten: 101
Lid geworden op: 31 aug 2018 22:08

DonVino84 21 aug 2019 21:47

Had vandaag in het bos af en toe dat de Bolt dacht dat ik 10m naast de weg fietste. Rode lampjes piepen enz.

Bekend probleem?

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 1049
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 21 aug 2019 21:53

In het bos werkt de gps niet zo goed.
Ik rijd altijd 4km/h langzamer onder een bladerdek.

Najieto
Forum-lid
Berichten: 363
Lid geworden op: 06 mei 2016 11:05

Najieto 21 aug 2019 22:04

Er zijn maar weinig navi's die goed werken in het bos. De snelheid kan je tackelen met een speed sensor: https://nl.aliexpress.com/item/32852109 ... 4c4dRP7ip0
BMC Roadmachine 02 2019
BMC Teamelite 02 2020

Plaats reactie