Reclamebanner

Klachten, vragen, suggesties...doe 't hier.
Djemz
Forum-lid
Berichten: 1126
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 05 feb 2020 23:25

Ben ik de enige die last heeft van die reclame bovenaan het scherm? Als ik op menu klik dan staat hij door de menuopties wat echt irritant is.

Kan die niet verwijderd worden of onderaan gezet worden? Of is dat een probleem met enkel chrome mobile ?

Zo ziet dat er nu uit bij mij.. Zoals je ziet lopen de teksten door elkaar.
Bijlagen
Screenshot_20200205-232752.jpg

Gebruikersavatar
Wiliertoerist
Forum-lid
Berichten: 2059
Lid geworden op: 25 jul 2013 22:20

Gebruikersavatar Wiliertoerist 05 feb 2020 23:45

Geen last van, maar ben dan ook al jaren fanatiek Adblock gebruiker op Mac en iPad.
Is ook beschikbaar voor Chrome en Chrome Mobile IOS en Android.

Gebruikersavatar
afrit13
Forum-lid
Berichten: 2856
Lid geworden op: 03 nov 2009 01:25

Gebruikersavatar afrit13 06 feb 2020 00:30

Op m'n smartphone neemt ie het halve scherm in beslag....
Pensa con i sensi, senti con la mente

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 22480
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 06 feb 2020 06:36

Geen last van (Adblocker).
DAT HEP OP FEESJBOEK GESTAAN

Gebruikersavatar
Enzzo
Forum-lid
Berichten: 1615
Lid geworden op: 18 jul 2018 11:21
Locatie: Frankrijk, Spanje, Italie

Gebruikersavatar Enzzo 06 feb 2020 08:59

Hier ook het halve scherm bedekt op een iPhone 11
En nog irritanter; bij gebruik van de back knop kwam je “vroeger” gewoon terug op de plek in de lijst waar je gebleven was. Nu word je telkens met je neus op die banner gezet en kan je gaan scrollen.

Adblock schijnt een foute reputatie te hebben dus die gebruik ik niet meer. Is dat inmiddels veranderd? (Die reputatie dan)

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 22480
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 06 feb 2020 09:04

Gewoon 1Blocker gebruiken op de iPhone, werkt perfect...
DAT HEP OP FEESJBOEK GESTAAN

Gebruikersavatar
Enzzo
Forum-lid
Berichten: 1615
Lid geworden op: 18 jul 2018 11:21
Locatie: Frankrijk, Spanje, Italie

Gebruikersavatar Enzzo 06 feb 2020 09:08

Thnx

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 26382
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 06 feb 2020 11:17

Blocker zal best werken, maar het is toch te zot dat dit nodig is? Hier ook gehele layout verpest.
De koffie loopt, veel sportiever wordt het niet vandaag

Djemz
Forum-lid
Berichten: 1126
Lid geworden op: 25 feb 2018 15:08

Djemz 06 feb 2020 12:34

daniel1975 schreef:
06 feb 2020 11:17
Blocker zal best werken, maar het is toch te zot dat dit nodig is? Hier ook gehele layout verpest.
Idd, ik heb eigenlijk enkel maar die ad blocker nodig voor dit forum 🙄

Gebruikersavatar
Enzzo
Forum-lid
Berichten: 1615
Lid geworden op: 18 jul 2018 11:21
Locatie: Frankrijk, Spanje, Italie

Gebruikersavatar Enzzo 06 feb 2020 13:25

Ik zei half scherm maar het is het hele scherm:

Afbeelding

Gebruikersavatar
Lcsmet
Forum-lid HC
Berichten: 9256
Lid geworden op: 30 mar 2009 18:55
Locatie: Briqville

Gebruikersavatar Lcsmet 06 feb 2020 18:15

Ik heb een smartphone met android 10.
Ik gebruik (-te) chrome.
Heb er nu, net als op mijn laptop, Firefox en de add-on "adblock" opgezet.

Weg banner
What Does This Button Do?

RonaldH76
Forum-lid
Berichten: 385
Lid geworden op: 26 mar 2016 23:14
Locatie: Hogtown

RonaldH76 06 feb 2020 21:04

Rete irritant.

En de nieuwe Fiets is ook nog niet bezorgd.....
Apex Aerodyne Ultegra Di2 - Quasar QS45 disc

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten