Nieuwe look forum

Klachten, vragen, suggesties...doe 't hier.
mackersv2.0
Moderator
Berichten: 2238
Lid geworden op: 10 mar 2008 16:48

mackersv2.0 06 jan 2018 08:09

Ik heb één ochtend last gehad van een trage site, maar verder nooit meer.
(Windows, MacOS. Android)
La mamma dei cretini è sempre incinta.

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 24978
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 06 jan 2018 08:34

Ik kon er vanmorgen rond 7.15 helemaal niet op via iphone. Nu loopt alles weer op volle snelheid.
De koffie loopt, veel sportiever wordt het niet vandaag

walter-
Forum-lid
Berichten: 2090
Lid geworden op: 08 okt 2017 11:27
Locatie: Lubbeek/België

walter- 06 jan 2018 09:23

Maar kan je eens zeggen 'hoe' traag wat is? Ik zie nooit een vertraging . Buiten dan aanmelden.

Openen van deze vraagstaart duurt hoe lang?

Walter

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 24978
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 06 jan 2018 09:51

9.35 kon ik er helemaal niet op, nu duurde het lang. 5-10sec om deze te openen. Zie ook melding van Alien op vorige pagina.
Aan de snelheid hier ligt het niet;
Bijlagen
126B9A32-764A-4344-9EB0-5DAE7EDE5042.png
De koffie loopt, veel sportiever wordt het niet vandaag

walter-
Forum-lid
Berichten: 2090
Lid geworden op: 08 okt 2017 11:27
Locatie: Lubbeek/België

walter- 06 jan 2018 09:55

Heel grappig; hier blijft het forum best snel...

Sweety2008
Forum-lid
Berichten: 2819
Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11

Sweety2008 06 jan 2018 10:22

Bij mij was het forum gister heel erg traag. Vanmorgen gaat het.
Ghost Nivolet 6LC

Oppbogga
Forum-lid
Berichten: 609
Lid geworden op: 23 feb 2012 14:14

Oppbogga 06 jan 2018 12:48

Het is bij elke pagina die ik wil laden en dan duurt het zeker 7 á 10 seconden voordat er enige content zichtbaar wordt.
Tevens zie ik telkens bij het slotje een gele driehoekje staan dat de verbinding "niet beveiligd is".
Die zie ik trouwens alleen bij het fietsforum.
Heb van alles geprobeerd maar kom er niet vanaf.
...

alien
Forum-lid
Berichten: 1385
Lid geworden op: 12 jun 2008 18:58

alien 06 jan 2018 14:15

walter- schreef:
06 jan 2018 09:55
Heel grappig; hier blijft het forum best snel...
’t Is maar wat je grappig vindt… wat beoog je eigenlijk met deze reacties? Dat mensen maar niet zo moeten zeuren, want jíj hebt tenslotte nergens last van? Denk je dat de klagers liegen?

Gebruikersavatar
Jans
Forum-lid
Berichten: 3352
Lid geworden op: 08 feb 2015 15:19
Locatie: Crestet

Gebruikersavatar Jans 06 jan 2018 14:19

Wat zijn jullie in Nederland gelukkig om hier over te kunnen klagen. Bij ons is internet altijd heeeeel errug traag. En zelfs daar ben ik weer aan gewend geraakt. Nog een jaartje en dan krijgen we ook
Maar ik begrijp wel als je anders gewend bent dat het tegenvalt als je moet gaan zitten wachten.

alien
Forum-lid
Berichten: 1385
Lid geworden op: 12 jun 2008 18:58

alien 06 jan 2018 14:58

Nogmaals, de klacht is niet, “m’n internet is langzaam”; maar dat het forum (aan de serverzijde) niet lijkt te doen wat het moet doen. Deze vertragingen (gelardeerd met af en toe een HTTP 504 Gateway Time-out melding), gecombineerd met de login-problemen die veelvuldig gemeld worden, lijken erop te wijzen dat er iets mis is met de configuratie van de forumsoftware.

Wat jullie doen is, om het in fietstermen te verwoorden, de klacht “mijn fiets loopt aan” beantwoorden met, “ach, je hoeft ook niet altijd zo hard als een prof te rijden.”

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 24978
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 06 jan 2018 15:10

Die 504 melding krijg ik laatste 2 dagen ook wel eens.
De koffie loopt, veel sportiever wordt het niet vandaag

Gebruikersavatar
Jans
Forum-lid
Berichten: 3352
Lid geworden op: 08 feb 2015 15:19
Locatie: Crestet

Gebruikersavatar Jans 06 jan 2018 16:13

alien schreef:
06 jan 2018 14:58
Nogmaals, de klacht is niet, “m’n internet is langzaam”; maar dat het forum (aan de serverzijde) niet lijkt te doen wat het moet doen. Deze vertragingen (gelardeerd met af en toe een HTTP 504 Gateway Time-out melding), gecombineerd met de login-problemen die veelvuldig gemeld worden, lijken erop te wijzen dat er iets mis is met de configuratie van de forumsoftware.

Wat jullie doen is, om het in fietstermen te verwoorden, de klacht “mijn fiets loopt aan” beantwoorden met, “ach, je hoeft ook niet altijd zo hard als een prof te rijden.”
Nee hoor, ik begrijp het echt wel, maar voor mij betekent het, wat er bij Fiets ook gebeurt, bij mij maakt het niet. Het is altijd langzaam.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast