fietsen in ny city. tips?

Alles over toertochten, evenementen en vakanties
Gebruikersavatar
9-W
Forum-lid
Berichten: 24
Lid geworden op: 03 mei 2019 02:25

Gebruikersavatar 9-W 13 mei 2019 19:27

En je kan beter niet moeilijk doen over dezelfde weg heen en terug fietsen, vaak is er maar één weg waar het een beetje chill fietsen is, dus dan kan je die beter op de terugweg ook maar nemen. Het is sowieso een goed idee om zoals Avvocato zegt vroeg op pad te gaan in het weekend, dan valt het auto verkeer tenminste nog een beetje mee.

Er zijn wel een aantal leuke routes te fietsen, maar m.i. moet je dan wel bereid zijn om flink wat kilometers te maken. Als je even een uurtje wil fietsen dan is het het niet de plek om te zijn. Central Park is leuk voor een keertje, maar zo vergeven met toeristen op fietsen dat je daar alleen met gevaar voor eigen leven (en dat van anderen) een beetje kan doorfietsen,

Brianzz
Forum-lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 09 nov 2012 12:38

Brianzz 13 mei 2019 21:37

Zeker fietsen in NY.
5 jaar geleden hebben wij daar een fiets gehuurd niet ver van Battery park, en dan langs het fietspad aan de hudson naar het noorden. Wij zijn tot de George washington bridge gereden en dan terug door de stad (via aangeduide fietsroute) richting en door central park en daar de fietsen afgedropt.
Ik denk dat het een ritje van 40 km was. Wij hebben ons echt geamuseerd die dag.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: NuitKor en 9 gasten