het breedtste topic

Voor de nachtbrakers, als het niet meer over fietsen hoeft te gaan.
Gebruikersavatar
scottwilko
Forum-lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: 23 feb 2005 20:44

Gebruikersavatar scottwilko 02 jul 2005 22:56

ja we hebben al het grootste topic bij de deelnemers, maar het valt mij op dat de topics steeds breder worden door de links die bijgevoegt zijn. Nou wilde ik hier proberen (of eigenlijk laten proberen) om dat nog breder te maken. Maar een discussie over het feit dat je iedere keer in de breedte moet surfen mag ook.

Gebruikersavatar
ridleyrijder
Forum-lid
Berichten: 803
Lid geworden op: 02 jan 2005 22:30

Gebruikersavatar ridleyrijder 02 jul 2005 23:12

Ik denk dat ik niet echt snap wat je wilt doen. Het klinkt gesofistikeerd maar wat je bedoeld??? Dat weet ik niet echt. Kun je nog wat meer uitleg geven aub?
Excuse me while I kiss the sky

schmo
Forum-lid
Berichten: 737
Lid geworden op: 12 feb 2005 12:47

schmo 02 jul 2005 23:24

Volgens mij gaat het om die links van hier tot Tokyo die het vaak niet eens doen en het schier onmogelijk maken op een fatsoenlijke manier de discussies te volgen?

Gebruikersavatar
whocares
Forum-lid
Berichten: 2890
Lid geworden op: 25 feb 2005 19:28

Gebruikersavatar whocares 03 jul 2005 00:36

Het valt soms niet mee om een link smal te houden.


[u r l = ( link van de webpagina )] Naam die je geeft aan die link [/u r l] scheelt een hoop breedte.


Mijn Link       Mijn Link

Kijk eens onder Forum Quotes hoe je het e.e.a. kunt gebruiken.
It ain\'t what you do , it\'s the way that you do it.

Gebruikersavatar
race1d
Forum-lid
Berichten: 427
Lid geworden op: 15 jun 2004 00:20

Gebruikersavatar race1d 03 jul 2005 00:48

Wat bedoel je nou met Forum Quotes?
(Had je daar niet ff naar kunnen linken? )
Duchenne Heroes Team Aces4Duchenne

Gebruikersavatar
whocares
Forum-lid
Berichten: 2890
Lid geworden op: 25 feb 2005 19:28

Gebruikersavatar whocares 03 jul 2005 00:51

Quote: Origineel geplaatst door race1d op 02 Juli 2005
Wat bedoel je nou met Forum Quotes? (Had je daar niet ff naar kunnen linken? )


Lukt niet , krijg dit als link : javascript:openWin('forum_codes.asp','codes','toolbar=0,location=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=1,width=550,height=400')
Maar als je een bericht intypt staat ie rechtsboven het veld dat je vult met het intypen.
It ain\'t what you do , it\'s the way that you do it.

Gebruikersavatar
bike_add1ct
Forum-lid
Berichten: 3324
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:33

Gebruikersavatar bike_add1ct 03 jul 2005 02:05

Forum codes bedoelt de beste man...

Gebruikersavatar
whocares
Forum-lid
Berichten: 2890
Lid geworden op: 25 feb 2005 19:28

Gebruikersavatar whocares 03 jul 2005 08:30

Quote: Origineel geplaatst door bike_add1ct op 03 Juli 2005
Forum codes bedoelt de beste man...


Opps foutje , ogen waren niet zo open meer . Ben een ochtendmens en dan willen mijn ogen en verstand het 's avonds wel eens laten afweten.
It ain\'t what you do , it\'s the way that you do it.

Gebruikersavatar
scottwilko
Forum-lid
Berichten: 2934
Lid geworden op: 23 feb 2005 20:44

Gebruikersavatar scottwilko 03 jul 2005 22:09

Het zijn niet altijd de links hoor (hoewel wel het breedste) ook foto's willen wel eens meer dan schermvullend zijn (ik heb maar een 14 inch monitor dus klein beeld)

Gebruikersavatar
bike_add1ct
Forum-lid
Berichten: 3324
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:33

Gebruikersavatar bike_add1ct 03 jul 2005 22:16

Met mijn 19" is het iets beter te doen, maar ik heb wel eens gehad dat ik dacht dat een topic niet bestond omdat mijn hele scherm wit was. Bleek dat ik eerst een eind naar rechts moest scrollen...

Gebruikersavatar
race1d
Forum-lid
Berichten: 427
Lid geworden op: 15 jun 2004 00:20

Gebruikersavatar race1d 04 jul 2005 00:16

Quoten: Origineel geplaatst door who cares op 02 Juli 2005


Lukt niet , krijg dit als link : javascript:openWin('forum_codes.asp','codes','toolbar=0,location=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=1,width=550,height=400')Maar als je een bericht intypt staat ie rechtsboven het veld dat je vult met het intypen.

Hmm, ben ik nou zo blind? Bij mij staat er niets  Ik heb wel vijf knoppen (bold, italic, underline, plaatje, smiley), maar die staan linksboven.
Duchenne Heroes Team Aces4Duchenne

Gebruikersavatar
bike_add1ct
Forum-lid
Berichten: 3324
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:33

Gebruikersavatar bike_add1ct 04 jul 2005 00:27

Het is ook alleen in Firefox zichtbaar, ten minste niet in mijn IE6. Zie hier:


Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten