Probleem met routes maken

Voor al je afspraakjes
Gebruikersavatar
tagliola
Forum-lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 mar 2006 12:14

Gebruikersavatar tagliola 06 apr 2021 19:45

Hi,

Ik heb een probleem met het eenvoudig toevoegen van punten aan een route zoals coffee-to-go locaties.

Wie heeft ervaring hiermee?

Wie kent locaties die de moeite waard zijn om op te nemen in je route?

Grt
Elio

Gebruikersavatar
MarkVeenstra
Forum-lid HC
Berichten: 4931
Lid geworden op: 13 jun 2013 15:05
Locatie: Delft

Gebruikersavatar MarkVeenstra 06 apr 2021 20:13

Is het probleem het toevoegen van de punten? Of is het probleem het kennen van de plekjes die je wilt toevoegen?

En in geval van dat eerste, zal toch minstens de gebruikte route software vermeld worden, en wellicht ook het merk en type navigatie.
WIND allrounder custom build 2015
Canyon Ultimate AL 2013

Gebruikersavatar
tagliola
Forum-lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 mar 2006 12:14

Gebruikersavatar tagliola 06 apr 2021 20:17

Het gaat erom dat ik een route heb gedownload en daar wil ik punten die dicht bij de route liggen aan toevoegen.

Volgens mij kan ik dan deze route in iedere navigatie gebruiken toch?

Gebruikersavatar
tagliola
Forum-lid
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 mar 2006 12:14

Gebruikersavatar tagliola 06 apr 2021 20:20

Als er een manier is om al die coffee-to-go te verzamelen, dan wordt het wellicht een stuk makkelijker...

Wie weet hoe ik eenvoudig alle coffee en go locaties te vinden?

Woutoro32
Forum-lid
Berichten: 140
Lid geworden op: 18 jun 2020 21:22

Woutoro32 06 apr 2021 20:31

Ehm open de route in komoot en bewerk de route voeg daar de adressen van je coffee to go plekken toe op de route en voila. Makkelijker zal het niet gaan.

Met welke fietscomputer rij je? Ik weet ik dat met de sigma rox 12 POI kan toevoegen en ook coffe shops. Via apparaat zelf maar nog het makkelijkst via het data center op de pc. Beetje voorbereiding is het halve werk. En helft van het plezier.

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 6419
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 06 apr 2021 21:47

Bij judise.nl kan je in een route een waypoint toevoegen,deze markering kan je dan een naam geven.
Sensa Gulia G2.
Cannondale Topstone 4

NuitKor
Forum-lid
Berichten: 2809
Lid geworden op: 25 aug 2011 11:53

NuitKor 07 apr 2021 07:17

nijkie schreef:
06 apr 2021 21:47
Bij judise.nl kan je in een route een waypoint toevoegen,deze markering kan je dan een naam geven.
Goed om te weten.. zo kan ik ook het begin en einde van een klim markeren?

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 07 apr 2021 10:18

NuitKor schreef:
07 apr 2021 07:17
nijkie schreef:
06 apr 2021 21:47
Bij judise.nl kan je in een route een waypoint toevoegen,deze markering kan je dan een naam geven.
Goed om te weten.. zo kan ik ook het begin en einde van een klim markeren?
Ja, alleen of de melding in beeld komt ligt aan welk gps apparaat je gebruikt.
Soms moet je het omzetten naar een tcx formaat.

Woefdram
Forum-lid
Berichten: 946
Lid geworden op: 06 jan 2012 17:48

Woefdram 07 apr 2021 10:28

In de routebuilder van Strava iigv niet voorzover ik weet, maar kan dat wel in Komoot (waypoints toevoegen met een label)?

NuitKor
Forum-lid
Berichten: 2809
Lid geworden op: 25 aug 2011 11:53

NuitKor 07 apr 2021 10:38

Gerwin89 schreef:
07 apr 2021 10:18
NuitKor schreef:
07 apr 2021 07:17
nijkie schreef:
06 apr 2021 21:47
Bij judise.nl kan je in een route een waypoint toevoegen,deze markering kan je dan een naam geven.
Goed om te weten.. zo kan ik ook het begin en einde van een klim markeren?
Ja, alleen of de melding in beeld komt ligt aan welk gps apparaat je gebruikt.
Soms moet je het omzetten naar een tcx formaat.
Ik rij nog met een oude Edge 800 en rij altijd in TCX formaat, omdat ik die grote pijlen bij afslagen soms maar onduidelijk vind.

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 07 apr 2021 12:21

Woefdram schreef:
07 apr 2021 10:28
In de routebuilder van Strava iigv niet voorzover ik weet, maar kan dat wel in Komoot (waypoints toevoegen met een label)?
Nee ook niet, wel met bv judise.nl.

Gebruikersavatar
Nee_Nee
Forum-lid HC
Berichten: 5974
Lid geworden op: 19 dec 2013 20:23
Locatie: Vaticaan
Contact

Gebruikersavatar Nee_Nee 07 apr 2021 20:24

Volgens mij moet je dit soort aanpassingen van bestaande tracks op een PC doen. Online met Brouter of Judise. Offline met goedwerkend oud spul als Mapsource of Basecamp.
Dan knip je je track in twee stukken, plakt er een stukje naar je koffiepunt tussen. Maakt een nieuw stukje weer naar je oude track. En dan maak je weer een aansluiting.

Voordeel is dat je het op een groot scherm doet en ook nog snapt wat je aan het doen bent. En daarna als je aan het rijden bent weet je ook nog - als het goed is - waar je op je track bent
#tuttoandrabene

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers