Garmin 830: scherm valt telkens weg

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gebruikersavatar
Douglas
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 18 okt 2014 18:16

Gebruikersavatar Douglas 08 aug 2021 14:38

Heb sinds enkele maanden een garmin 830. Heb de laatste tijd af en toe een probleem met een wegvallend scherm. Om de paar seconden gaat hij even op zwart. Zie link. Kan deze natuurlijk retourneren maar het lijkt met een software issue dus als ik het zo kan oplossen zou dat fijn zijn. Iemand bekend met dit probleem?

https://www.instagram.com/p/CSUEdcVnDWu ... =copy_link
o'7o

Woefdram
Forum-lid
Berichten: 1089
Lid geworden op: 06 jan 2012 17:48

Woefdram 08 aug 2021 14:47

Battery Save Mode gecheckt?

Gebruikersavatar
Douglas
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 18 okt 2014 18:16

Gebruikersavatar Douglas 08 aug 2021 14:53

Die staat uit. Springt ook vanzelf elke keer aan en uit. Bij battery save mode gast hij weer aan bij aanraking.
o'7o

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid HC
Berichten: 4904
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 08 aug 2021 14:57

Factory reset proberen, even testen. Blijft het probleem dan zal je hem moeten terug sturen.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Douglas
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 18 okt 2014 18:16

Gebruikersavatar Douglas 08 aug 2021 15:35

Ben ik met een factory reset alles kwijt? En dan bedoel ik koersen, koppelingen etc?
o'7o

Gebruikersavatar
Jac
Forum-lid
Berichten: 1557
Lid geworden op: 27 jul 2011 19:43
Locatie: Veenendaal

Gebruikersavatar Jac 08 aug 2021 15:45

Boven in het scherm geeft de Garmin herberekenen de voltooiing in % loopt op , kan het met het berekenen te maken hebben ?
Cannondale supersix evo hm Sram red Etap
Cannondale Supersix hm Sram red

Gebruikersavatar
Douglas
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 18 okt 2014 18:16

Gebruikersavatar Douglas 08 aug 2021 16:07

Nee dat dacht ik eerst ook maar als ik de navigatie uitzet blijft hij het doen
o'7o

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid HC
Berichten: 4904
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 08 aug 2021 16:13

Douglas schreef:
08 aug 2021 15:35
Ben ik met een factory reset alles kwijt? En dan bedoel ik koersen, koppelingen etc?
Koersen die in Connect staan, worden er opnieuw opgezet, koppelingen gebeuren in Connect. Die ben je dus niet kwijt.
Alle activiteiten en instellingen op het apparaat ben je wel kwijt.

Je kan eenvoudig een backup maken, gewoon aan de PC hangen en alle mappen naar de PC kopiëren.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Douglas
Forum-lid
Berichten: 2279
Lid geworden op: 18 okt 2014 18:16

Gebruikersavatar Douglas 27 aug 2021 07:43

Alle mogelijke resets geprobeerd maar uiteindelijk hielp niets. Via de leverancier teruggestuurd naar Garmin. Daar is hij gerepareerd/gerefurbished. En nu doet hij het weer.
o'7o

Gebruikersavatar
Jac
Forum-lid
Berichten: 1557
Lid geworden op: 27 jul 2011 19:43
Locatie: Veenendaal

Gebruikersavatar Jac 27 aug 2021 21:16

Mooi dat het gerepareerd en opgelost is
Cannondale supersix evo hm Sram red Etap
Cannondale Supersix hm Sram red

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Woutoro32