Judise.nl

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 04 apr 2020 08:24

De site is helaas al 2 dagen uit de lucht.....

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 24258
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 04 apr 2020 08:46

Doet het hier prima...

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 04 apr 2020 09:38

Nu weer wel zo te zien ja!!
Gisteravond en vanmorgen niet.

Edit: Ik zie bij blog dat er wat veranderd is, dan zal de site wel uit de lucht zijn als hij die doorvoerd.

Gebruikersavatar
plantagenet
Forum-lid
Berichten: 2241
Lid geworden op: 20 apr 2008 00:08
Locatie: Purmerend

Gebruikersavatar plantagenet 03 mei 2020 23:33

Ik kan Judise nu niet gebruiken. Ik zie alleen maar één of ander vizier met een L en R ernaast in beeld....kan geen routes uitstippelen nu 😕
Edit: [zucht] bleek een vinkje te zijn in het menu....'let u even niet op mij, let u even op hem'
Weer of geen weer....één van twee is er altijd

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 132
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 14 mei 2020 21:45

Heeft er iemand ervaring met het toevoegen van waypoints in judise en dat deze dan weergegeven worden op een wahoo elemnt bolt? Vroeger werkte het, maar nu niet meer....

Gebruikersavatar
prjz
Forum-lid
Berichten: 1265
Lid geworden op: 30 apr 2006 14:41

Gebruikersavatar prjz 22 mei 2020 16:08

Ziet er mooi uit, maar is maar aan het laden als ik een route wil maken. Als ik de hoogtemeters ook wil zien, vlieg ik er uit. Zucht.
prj

Gebruikersavatar
mhr-zip
Forum-lid
Berichten: 1044
Lid geworden op: 01 nov 2013 19:42

Gebruikersavatar mhr-zip 15 aug 2020 19:18

jberends schreef:
02 feb 2020 14:54
wat bij brouter.de beter werkt is het veranderen van delen van de route, omdat je eigenlijk alleen maar een aantal 'waypoints' zet en hij tussen de waypoints zelf een route volgt. Dat maakt het uitzetten van een route voor x km veel makkelijker. Judise plempt meteen waypoints op alle nodes en die moet je dus een voor een allemaal verwijderen. Dat maakt het m.i. onwerkzaam. Verder voelt brouter.de wat moderner. Dit ziet er wat geknutseld uit.
Is dit al opgelost?
Watertappunten: zoek en vul aan op Drinkwaterkaart.nl

Gebruikersavatar
buzz
Forum-lid
Berichten: 2050
Lid geworden op: 26 okt 2005 02:02

Gebruikersavatar buzz 15 aug 2020 19:56

mhr-zip schreef:
15 aug 2020 19:18
jberends schreef:
02 feb 2020 14:54
wat bij brouter.de beter werkt is het veranderen van delen van de route, omdat je eigenlijk alleen maar een aantal 'waypoints' zet en hij tussen de waypoints zelf een route volgt. Dat maakt het uitzetten van een route voor x km veel makkelijker. Judise plempt meteen waypoints op alle nodes en die moet je dus een voor een allemaal verwijderen. Dat maakt het m.i. onwerkzaam. Verder voelt brouter.de wat moderner. Dit ziet er wat geknutseld uit.
Is dit al opgelost?
Die tussenliggende punten kon je bij Judise altijd al verwijderen m.b.v. de Klikmode "Punten selecteren en verwijderen". Die punten hoeven dus niet één voor één verwijderd te worden.

Gebruikersavatar
mhr-zip
Forum-lid
Berichten: 1044
Lid geworden op: 01 nov 2013 19:42

Gebruikersavatar mhr-zip 15 aug 2020 20:16

buzz schreef:
15 aug 2020 19:56
mhr-zip schreef:
15 aug 2020 19:18
jberends schreef:
02 feb 2020 14:54
wat bij brouter.de beter werkt is het veranderen van delen van de route, omdat je eigenlijk alleen maar een aantal 'waypoints' zet en hij tussen de waypoints zelf een route volgt. Dat maakt het uitzetten van een route voor x km veel makkelijker. Judise plempt meteen waypoints op alle nodes en die moet je dus een voor een allemaal verwijderen. Dat maakt het m.i. onwerkzaam. Verder voelt brouter.de wat moderner. Dit ziet er wat geknutseld uit.
Is dit al opgelost?
Die tussenliggende punten kon je bij Judise altijd al verwijderen m.b.v. de Klikmode "Punten selecteren en verwijderen". Die punten hoeven dus niet één voor één verwijderd te worden.
Je bent een held!!

:like: :like: :like:
Watertappunten: zoek en vul aan op Drinkwaterkaart.nl

Gebruikersavatar
ric
Forum-lid
Berichten: 812
Lid geworden op: 09 aug 2007 00:21
Locatie: Nieuwkoop

Gebruikersavatar ric 31 aug 2020 09:38

Met Judise routes maken/bewerken gaat erg goed/makkelijk!!

Nu wil ik de gemaakte route graag delen met Strava (kan dan ook een club activiteit aanmaken en andere fietsmaten vinden de URL van Judise niet heel handig) ipv de URL die je kan delen.
Ik exporteer dan een GPX en wil die in Strava importeren met "https://labs.strava.com/gpx-to-route/".
Krijg dan de volgende foutmelding 'Error computing route. reset'.
Maakt niet uit of ik de hoogteprofiel aan of uit zet.
Iemand een idee?
Bianchi Aria / Kona Rove St / Octane One Prone / (Boardman SLR 9.8 on Saris H3)

Gebruikersavatar
Nee_Nee
Forum-lid HC
Berichten: 5966
Lid geworden op: 19 dec 2013 20:23
Locatie: Vaticaan
Contact

Gebruikersavatar Nee_Nee 31 aug 2020 10:18

Lijkt me eerder een vraag voor het Strava-topic. Met een niet op Judise gemaakte route en een zelf gereden track lukt het ook niet.
#tuttoandrabene

Gebruikersavatar
ric
Forum-lid
Berichten: 812
Lid geworden op: 09 aug 2007 00:21
Locatie: Nieuwkoop

Gebruikersavatar ric 31 aug 2020 10:58

Dat was misschien wel handigste geweest.
Hier wel eea gelezen en gevonden.
https://support.strava.com/hc/en-us/com ... 3#comments
Nu al workaround.
Maak activiteit door gpx te importeren. Maak hier vervolgens een route van.
Bianchi Aria / Kona Rove St / Octane One Prone / (Boardman SLR 9.8 on Saris H3)

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: raven14